Grec Família 2022
Imatge: Martí Petit

El festival Grec 2022 de Barcelona tornarà a omplir de cultura la ciutat, entre el 29 de juny i el 27 de juliol. Com cada any, el festival inclou una programació destinada als més petits. Es tracta del Grec en Família, una proposta festiva pensada per introduir a la canalla al món de les arts escèniques amb concerts i activitats. Consulta tot el programa del Grec en família 2022 i gaudeix amb els més petits de la casa!

Dates i programa del Grec en Família 2022

El Grec en Família 2022 es farà dissabte 16 de juliol a partir de les 16.30 h. Aquest és el programa d’espectacles previstos:

Concerts

  • Quimi Portet. El cantant de rock Quimi Portet pujarà a l’escenari del Teatre Grec a les 18.30 h.
  • Joan Miquel Oliver. El públic podrà escoltar la veu i les cançons de l’artista Joan Miquel Oliver el 17 de juliol a partir de les 20 h.

Activitats

  • Espai Munta Titelles. Crea el teu titella de forma totalment artesanal. A càrrec de Galiot Teatre.
  • Contes a dos metres. El Petit i Flic t’explicaran contes a cau d’orella i amb distància de seguretat.
  • Pàgines que sonen. El músic Gerard Valverde, que ha posat so a cinc llibres seleccionats pel festival Flic, et mostrarà com sona un llibre.
  • Colorete colorado. La defensa dels drets de les persones i la inclusivitat són l’eix vertebrador de les històries de Personaje Personaje, un activista, travesti i psicòleg clínic infantil nascut a l’Equador que vol potenciar la tolerància i l’empatia amb els seus relats.
  • Focus de curiositats. Un seguit d’instal·lacions despertaran la curiositat i intel·ligència del públic amb aquesta activitat a càrrec de Marga Socias i Thomas Roper.
  • Processos de plantar. Andrea Paz rescata sons en extinció i els comparteix durant aquesta instal·lació per evitar la seva desaparició.

Entrades pel Grec en Família 2022

Les entrades pel Grec en Família 2022 es poden adquirir a través del web oficial del festival Grec 2022 per un preu de 12 euros. Recorda que enguany si compres un paquet de cinc espectacles o més podràs gaudir d’un 50 % de descompte o d’un 30 % si en compres per a tres espectacles o més. Els joves, de menys de 30 anys, també podran adquirir el seu bitllet per un preu únic de 15 euros.