Primavera Sound La música us necessita

El Primavera Sound ha suspès l’edició d’enguany i ha traslladat la celebració del 20è aniversari al 2021. Tot i això, i en un panorama estiuenc on la majoria, si no tots, els festivals de música estan cancel·lats, l’organització del PS ha volgut llançar un missatge d’ànim per assegurar que l’any que ve tornarem a ballar tots junts. La vintena edició del Primavera Sound s’havia de celebrar del 4 al 7 de juny, i es va posposar inicialment fins a l’agost. La situació del coronavirus, però, ha recomanat aplaçar-lo fins a l’any que ve. El 3 de juny s’anunciarà el nou cartell i les entrades adquirides per a aquest any serviran per a la propera edició.

La música us necessita

Sota l’eslògan “Music needs you” (“La música us necessita”), el Primavera Sound ha publicat un vídeo produït per Vampire Films i que vol ser un missatge de suport i solidaritat amb tot el gremi musical, fortament castigat per la pandèmia, i un recordatori cap al públic que, sense ell, la música no té sentit.

Més d’un centenar d’artistes

Al ritme del ‘Can’t do without you’, de Caribou, més d’un centenar d’artistes que formen o han format part de la família del Primavera Sound han ballat des de casa seva per compondre aquest vídeo. Entre els noms que hi participen hi ha els de Jane Birkin, Bad Gyal, Rosalía, Ferran PalauAmaia, els Manel, Angel Olsen o Belle and Sebastian.