L’Espanyol, com la resta d’equips de la Lliga, ha fet un pas més cap al retorn a la “nova normalitat” pel que fa als entrenaments. Aquest dilluns al matí els blanc-i-blaus han iniciat la fase d’entrenaments en grups, que permet l’ordre ministerial dictada el dissabte a la nit. Per tant, un pas més cap a l’inici de la competició aturada des del març a causa del coronavirus.

espanyol

L’Espanyol entra a la fase 3 d’entrenaments

Els jugadors han quedat dividits en tres grups de 10 futbolistes cadascun per realitzar tasques de cap, de manera diferenciada en diverses franges horàries i en diferents zones de les instal·lacions de la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Així, s’ha seguit amb el protocol sanitari i de seguretat implamentat per la Lliga en aquesta fase 3 d’entrenaments. La resta de la plantilla ha completat treball extra al gimnàs.

L’Espanyol, per tant, comença amb els entrenaments grupals igual que la resta d’equips de la Lliga. De fet, d’aquesta manera tots els equips tenen les mateixes oportunitats, tot i que la regió sanitària o província, com és el cas de Barcelona, encara no estigui a la fase 1.