El Centre Comercial de Diagonal Mar ha fet una simulació de com serà la reobertura, prevista en la fase 2 del desconfinament pel coronavirus. L’espai oferirà mascaretes per a tots els clients que accedeixin sense dur-la de casa i gel desinfectant per netejar les mans. Alhora, cada botiga organitzarà les cues de la gent amb cintes de separació i garantint les distàncies de seguretat. A l’exterior de les botigues, un cartell indicarà la capacitat màxima d’aforament de cadascuna.

diagonal mar centre comercial

Potenciaran les reserves i la cita prèvia

Es potenciaran les reserves i la cita prèvia per anar a les botigues a través d’una plataforma en línia. Es prioritzarà l’ús de la targeta de crèdit per fer els pagaments.

Pel que fa a les zones comunes del centre comercial, es farà una aturada dels serveis, com les àrees de descans, préstecs de cotxets per a nens, atraccions infantils i les pantalles tàctils per fer-ne la neteja. Alhora se senyalarà el terra per marcar les distàncies de seguretat, tant de les àrees comunes del centre comercial, com de les botigues i els restaurants.

diagonal mar desescalada coronavirus

Es reforçaran els protocols de neteja i desinfecció sobretot en les zones on hi hagi contacte, com ara els pasamans, les botoneres i les baranes. L’ús dels ascensors es restringirà a persones amb cotxets per a nens i persones amb mobilitat reduïda.

Aquest dilluns ha entrat en vigor la fase 0,5 a Barcelona, en què els comerços de fins a 400 m2  poden obrir sense cita prèvia i mantenint les distàncies de seguretat i l’aforament limitat.