Després d’haver anunciat un ajornament, finalment el festival Primavera Sound ha decidit cancel·lar l’edició de 2020. D’aquesta manera, la celebració del 20è aniversari del festival queda posposada fins l’any que ve. Se celebrarà entre els dies 2 i 6 de juny de 2021.

Entrades ja adquirides

Totes les entrades del Primavera Sound 2020 seran vàlides per a l’edició de 2021. A més, els usuaris que tinguin aquestes entrades, tindran beneficis especials en agraïment a la seva confiança. Tanmateix, qui vulgui recuperar l’import de les entrades ho podrà fer a partir del 3 de juny. El festival es posarà en contacte amb els compradors i compradores per tal d’informar-los dels detalls.

Cartell Primavera Sound 2021

L’organització també ha anunciat que el 3 de juny donarà a conèixer els primers noms de grups i artistes que formaran part del cartell del Primavera Sound 2021 i ha donat a entendre que els noms programats pel 2020 faran un esforç per poder estar a la festa de l’any que ve.

Primavera Pro 2020

No tot han estat cancel·lacions. La trobada per a professionals de la indústria musical, sí que celebrarà una edició enguany. Això sí, serà 100% virtual i tindrà lloc del 21 al 24 de juliol, amb l’objectiu d’analitzar, reflexionar i debatre sobre els reptes que afronta el sector en aquest nou paradigma.