El Primavera Sound ha anunciat que degut a la crisi provocada per la covid-19, l’edició d’enguany, que coincidia amb el seu 20è aniversari, passarà a celebrar-se entre el 2 i el 6 de juny de 2021. Fa dos mesos l’organització va posposar el festival al mes d’agost però finalment, i davant l’evolució de la crisi pandèmica, s’ha decidit cancel·lar el festival aquest 2020 i traslladar el 20è aniversari a 2021.

Totes les entrades ja adquirides seran vàlides per a Primavera Sound Barcelona 2021 i inclouran beneficis especials per a tots aquells que decideixin conservar-la. A més d’aquesta opció, a partir de dimecres 3 de juny i durant 14 dies serà possible demanar la devolució total de l’import. El públic també té l’opció de donar l’import de l’entrada al festival, que en derivarà 20 euros a les ONGs Save the Children, #YoMeCorono i Open Arms.

Tanmateix, el festival ha anunciat que del 21 al 24 de juliol de 2020 celebrarà una edició especial i 100 % virtual de Primavera Pro, la trobada per a professionals de la indústria musical, que tindrà com a objectiu analitzar i reflexionar al voltant dels reptes que afronta el sector en aquest nou context.

Ja s’han donat a conèixer els primers artistes confirmats de Primavera Sound 2021. Per aquest any havien confirmat 211 artistes de 35 nacionalitats amb noms com Beck, Tyler, the Creator, Lana del Rey, The Strokes, Massive Attack, Pavement, The National, Bad Bunny, Brockhampton o Disclosure.

Entrades i preus del Primavera Sound 2020

LLOC: Parc del Fòrum

DATES: del 26 al 30 d’agost de 2020 (AJORNAT: del 3 al 6 de juny de 2021)

ABONAMENTS:

· General: 205 euros
· Residents al Barcelonès (acreditació amb DNI a La Virreina): 185 euros

ABONAMENTS VIP:

· General: 415 euros

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Festivals de música a Barcelona: tota la llista” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/artic/festivals-musica-barcelona-artic/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]

Artistes del Primavera Sound 2020

Beck

Tyler, the Creator

Lana del Rey

The Strokes

Massive Attack

The National

Bad Bunny

Brockhampton

Disclosure

Pavement

Bikini Kill

Chromatics

Jenny Hval

Kim Gordon

La Favi

Les Amazones d’Afrique

Lorena Álvarez

Maria del Mar Bonet

Mavis Staples

Park Hye Jin

Sudan Archives

 

Com arribar al Primavera Sound (i marxar!)

Si vols saber quines són les opcions de transport i els horaris per anar i marxar del Parc del Fòrum, aquí t’expliquem com arribar al Primavera Sound!