El Primavera Sound ha anunciat a través d’un comunicat al seu web que canvia de dates a causa de la crisi provocada per la covid-19. El festival, programat entre el 3 i el 7 de juny, passarà a celebrar-se del 26 al 30 d’agost. Com diu l’organització, “Primavera a l’estiu, per una vegada a la vida”. El festival no ha concretat si mantindrà tots els artistes del cartell, però sí que ha informat que les entrades adquirides seran vàlides per a les noves dates i que la venda es reactivarà un cop se superi l’estat d’alarma.

Em tornen els diners?

Si heu adquirit un abonament del Primavera Sound 2020 o una entrada de dia, encara no s’ha explicat si es podrà demanar la devolució dels diners. En un tuit, els organitzadors han dit que aviat donaran “alternatives als qui no hi puguin assistir. Us les comunicarem tan aviat com sigui possible”.

Afectacions al cartell

En un comunicat, els organitzadors del Primavera Sound han explicat els motius de l’ajornament i han recalcat que treballen perquè al cartell hi hagi les mínimes alteracions possibles. També han explicat que les entrades ja adquirides continuaran sent vàlides i han anunciat novetats sobre el NOS Primavera Sound, que se celebrarà al Parque da Cidade de Porto del 3 al 5 de setembre.