El CAR de Sant Cugat va recuperant a poc a poc la normalitat. Aquest dilluns al matí hi ha tornat l’activitat esportiva, això sí, amb moltes limitacions. El Centre d’Alt Rendiment ha pogut reobrir les portes dos mesos després de tancar-les a causa del coronavirus.

Els esportistes tornen al CAR

L’obertura de les portes ha estat amb moltes mesures de seguretat i higiene i, per tant, amb limitacions. A l’entrada, als esportistes se’ls ha pres la temperatura i han estat desinfectats. De moment, ara per ara, només poden anar al CAR els esportistes considerats d’alt nivell i han de seguir tots els protocols que s’apliquen a la resta d’activitats. El centre, de moment, només pot admetre un 30 % dels esportistes que habitualmebt s’entrenen a les intal·lacions.

Els aquàtics, els més nombrosos

Els esportistes només poden entrenar-se per torns separats de matí i tarda i un cop acabades les sessions marxen cap als seus domicilis, ja que la residència i els serveis de restauració del CAR continuen tancats. En el primer dia reobertura de portes, els esportistes més nombrosos que s’han vist són els aquàtics (natació, waterpolo i artística), tot i que també s’ha vist algun atleta.