La candidata de Ciutadans a les eleccions municipals de Barcelona 2023, Anna Grau, ha reaccionat aquest matí a la voluntat d’Ada Colau d’organitzar un mundial de futbol femení en un futur. La candidata s’ha mostrat a favor de la proposta però veu “capriciosa” Colau, ja que “li agrada el futbol però no el motor”.

Grau ha explicat que la seva formació estaria oberta a organitzar qualsevol gran esdeveniment esportiu, ja que “tot el que sigui afavorir la projecció internacional de Barcelona estarà bé per a Ciutadans”, ha afegit.

Una oficina per garantir el bilingüisme

Grau ha assegurat també que té la voluntat de crear una oficina per vetllar pels drets lingüístics dels barcelonins. La candidata afirma que el seu principal objectiu serà afavorir el bilingüisme en una Barcelona —diu— amb un Ajuntament que “ha declarat la guerra al castellà, fent veure que no existeix”.

La candidata sosté que el consistori és “hispanòfob i ignora el bilingüisme“, enfocant-lo cap a “una guerra de llengües”. Grau ha fet aquestes declaracions en un acte al Mercat de Sant Antoni acompanyada de l’eurodiputada de Ciutadans, Maite Pagazaurtundúa.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?