Barcelona ha de tornar a acollir uns Jocs Olímpics d’estiu. Això és el que opina la candidata de Valents, Eva Parera, que s’hi ha compromès: “Anem cap als Jocs Olímpics d’estiu del 2036 i, si no arribem, als del 2040. Hem de tornar a acollir-ne uns, moltes ciutats estan repetint”. Assegura que aquest esdeveniment esportiu obligarà a tenir cura d’unes infraestructures que a Barcelona estan “descuidades”. “Aspirem a tot, juguem a tot, Barcelona ha d’estar a la ‘Champions League’, no només d’Europa sinó del món, a això juga Valents i això és el que farem si governem“, ha afegit.

D’altra banda, organitzar uns nous Jocs Olímpics a Barcelona seria, per Eva Parera, una forma de reconciliació de Catalunya “no només amb Espanya, amb les administracions i la monarquia” sinó també amb “la societat i el món empresarial privat”, que ha assenyalat que juga un paper molt important en l’organització d’uns Jocs Olímpics.

Suport a Colau pel mundial femení

Sobre la proposta de la candidata de Barcelona en Comú, Ada Colau, que Barcelona aculli el mundial de futbol femení del 2031, Parera ha estat clara: “La senyora Colau ja pot comptar amb el nostre suport“. Ara bé, ha afegit que també li agradaria el mateix suport de la fins ara alcaldessa per al mundial masculí del 2030. “Tan de bo puguem veure les dues finals a l’estadi del Barça que estarà recent estrenat, serà un estadi de cinc estrelles i voldríem que acollir aquestes finals a la ciutat de Barcelona”, ha dit Parera.

Sembla que el candidat del PP sigui Feijoo i no Sirera

Durant la visita a Barcelona, el president del Partit Popular, Alberto Núñez Feijóo, va erigir el Partit Popular com la formació per aglutinar el vot constitucionalista. Parera ha defensat que “el vot és del ciutadà” i li ha volgut enviar un missatge: “La prepotència no és la millor estratègia per fer campanya”. Parera ha alertat que el 28 de maig poden passar “moltes coses”. “Ara és futuròleg, el senyor Feijoo, em dona un punt d’orgull que es preocupi per si la gent vota Valents, vol dir que està preocupat“, ha dit Parera. Amb tot, ha assegurat que sembla que el candidat del PP sigui Feijoo i no Daniel Sirera.

Parera als ocupes: “Si governo jo, no sereu impunes”

La candidata de Valents ha enviat un missatge molt clar a les persones que ocupen un habitatge: “Si governo jo, no sereu impunes”, ha dit Eva Parera a la roda de premsa d’EFE en el marc de la campanya electoral per a les eleccions municipals del 2023 a Barcelona. Assegura que el missatge que s’envia ara als ocupes és que tenen impunitat: “Quan s’aturen els desnonaments, em tiren ampolles de vidre i no passa res o no s’identifica els ocupes”, diu.

A banda de les cases de La Ruïna i El Kubo, a la Bonanova, ha estat molt taxativa amb Can Vies, a Sants. “Tots tenim al cap com Trias recula i permet que se surtin amb la seva, es paralitza un projecte urbanístic de construcció de la rambla de Sants perquè ningú no s’atreveix a fer fora els ocupes i el primer que s’ha de fer és executar la sentència”, ha dit Parera.


Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?