El candidat del PSC a les eleccions municipals 2023Jaume Collboni, s’ha compromès a tenir enllestida la reforma de la Rambla en un sol mandat. El socialista considera que les obres d’aquest emblemàtic passeig s’han d’aprofitar per convertir l’espai en un eix cultural. Ho ha dit en una entrevista ‘bàsics’, en resposta a una pregunta d’Amics de la Rambla.

Sobre la preocupació del president d’aquesta entitat per l’increment del tràfic i consum de droga al Raval, Collboni ha recordat que vol impulsar un pacte nou pel civisme, endurint les sancions actuals. També ha demanat al president Pere Aragonès que desplegui 600 mossos d’esquadra més a Barcelona.

Protegir el comerç local dels entorns de Sants i la Sagrera

Collboni també ha respost les preguntes de Barcelona Comerç i de l’associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP). Sobre l’angoixa dels comerciants dels entorns de les estacions de Sants i la Sagrera, amb importants projectes de remodelació en marxa, el socialista ha assegurat que garantiran el “creixement zero” de la superfície comercial i que aquests espais no entrin en competència amb el teixit comercial existent.

A les crítiques de Georgina Montesinos de la PTP per haver descuidat el bus durant aquest mandat, Collboni ha replicat que precisament aquesta “és una de les discrepàncies que hem tingut amb els comuns”, i ha posat d’exemple la ronda de Sant Antoni on es va aprovar “de forma unilateral” una proposta que no permet la circulació d’autobusos.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?