El Sant Andreu ha dit adeu al play-off d’ascens a la Primera Federació. Els quadribarrats han perdut per 2 a 0 davant el Zamora. L’eliminatòria, tot i quedar igualada, afavoria en cas d’empat els castellans, que han aconseguit classificar-se per a la final. Els dos gols locals han arribat a la primera part del partit.

El Zamora iguala l’eliminatòria a la primera part

Tot i un inici igualat entre els dos conjunts, el Zamora s’ha despertat, conscient que només li valia la victòria. I així ha estat: després d’intentar-ho de totes les maneres, ha arribat el primer del partit. Al minut 26, i després d’una gran aturada de Nil, el Sant Andreu ha marcat en pròpia porta. Un refús defensiu ha acabat impactant en Casti i entrant dins la porteria. El conjunt local ha continuat collant i a poc a poc s’han fet amos i senyors del matx. Abans de marxar al descans, el Zamora ha empatat l’eliminatòria amb una gran rematada de Cañizo imparable per a Nil.

Mateix guió i tot per decidir-se a la pròrroga

Tot i que els primers compassos anaven decantats cap al costat andreuenc, ràpidament s’ha tornat a igualar la balança. El Zamora ha demostrat que a casa, acompanyat de la seva gent, es fa gran. El conjunt local ha tingut moltes ocasions per remuntar l’eliminatòria. Tot i això, s’ha topat amb una feina defensiva impecable del conjunt quadribarrat i un Nil molt atent sota pals. El Sant Andreu s’ha despertat en els últims compassos de la segona meitat però no ha entrat cap pilota al fons de la xarxa de la porteria rival. Amb el 2-0 al marcador, tot s’ha decidit a la pròrroga.

Pròrroga sense gols i eliminatòria per al Zamora

La pròrroga ha començat amb arribades pels dos cantons. El Sant Andreu ha avisat amb un xut de Sergi Serrano, que ha estat l’ocasió més clara per als quadribarrats i que s’ha acabat estavellant a la creueta. El cansament ha començat a notar-se damunt el terreny de joc i les ocasions cada vegada eren més desdibuixades. Finalment la pròrroga ha acabat sense gols i, com que el Zamora va quedar tercer i el Sant Andreu, quart, l’eliminatòria s’ha decantat cap al conjunt castellà. El Sant Andreu s’acomiada del somni de Primera Federació després d’una temporada històrica.

El partit íntegre

22:11

Final. El Sant Andreu diu adeu al play-off

No ha pogut ser per al Sant Andreu. Els quadribarrats han quedat eliminats del play-off d’ascens a la Primera RFEF després de perdre amb el Zamora per 2 a 0. L’eliminatòria, en cas de quedar igualada, afavoreix els castellans.

22:07

Hi haurà tres minuts d’afegit

Últims tres minuts de la pròrroga. El Sant Andreu, amb tot per aconseguir un gol que el classifiqui per a la final del play-off.

21:59

Últims 10 minuts de partit

Arribem al tram decisiu del partit entre el Zamora i el Sant Andreu. Últims 600 segons que decidiran quin equip passarà a la final del play-off d’ascens a la Primera Federació.

21:49

Final de la primera part de la pròrroga

Arribem al tram decisiu del partit entre el Zamora i el Sant Andreu. Els quadribarrats estarien, ara per ara, eliminats, però els de Xavi Molist juguen amb un jugador més.

21:44

El Zamora, amb 10. Minut 103

El Zamora es queda amb 10 jugadors. Etxaburu ha fet una falta a Gorriti i l’àrbitre li ha tret la segona targeta groga després que hagi vist la primera quan era a la banqueta.

21:34

Pilota al pal del Sant Andreu. Minut 94

Sergi Serrano, al pal! Fuetada des de la frontal que pica amb la fusta de la porteria de Fermín! Va, va, va!

21:31

Anem a la pròrroga

30 minuts per saber quin equip passarà a la final del play-off d’ascens a la Primera RFEF. Amb aquest resultat, el Zamora seria l’equip classificat.

21:25

Ohhhhhh. Ocasió del Sant Andreu

Casti ha estat a punt de marcar. La rematada de cap, però, ha sortit fluixa i sense problemas per al porter local.

21:24

Temps afegit al Ruta de la Plata

El partit s’allargarà quatre minuts. Amb aquest resultat (2-0) anem a la pròrroga.

21:14

Segueix el domini local. Minut 82

Rematada de Pito Camacho, que primer pica amb la fusta i després bloca el porter andreuenc! De moment, aniríem a la pròrroga.

21:07

El Zamora busca el tercer. Minut 75

Ho estan intentant els jugadors del Zamora. Cop de cap de Pito Camacho, que marxa per poc (2-0).

20:54

El Sant Andreu no troba porteria

Els quadribarrats ho estan intentant però no troben espais per batre la porteria de Fermín.

20:46

Marxa Iker i entra Sergi Serrano per al Sant Andreu. Minut 53

Sergi Serrano és el revulsiu del Sant Andreu en aquesta segona part.

20:43

Ocasió de Josu per al Sant Andreu. Minut 48

Josu ha tingut una ocasió per al Sant Andreu que ha marxat per ben poc.

20:22

Descans a l’estadi Ruta de la Plata de Zamora

Resultat 2-0 desfavorable per al Sant Andreu. Eliminatòria empatada.

20:16

El segon del Zamora. Minut 42

El Zamora iguala l’eliminatòria. Cañizo ha aprofitat una bona centrada de Castañeda per fer el 2 a 0. Amb aquest resultat aniríem a la pròrroga. Però encara queda tota la segona part.

20:11

El Zamora pressiona. Minut 38

Els locals volen aprofitar el mal moment del Sant Andreu. Cañizo ha estat a punt d’aconseguir el segon i igualar l’eliminatòria i Priego ha fet lluir Nil més tard.

20:01

Gol del Zamora. Minut 27

Galleda d’aigua freda al Ruta de la Plata. Després d’una gran aturada de Nil, els locals s’avancen amb un gol en pròpia (1-0). El porter havia salvat un gol del Zamora pocs minuts abans.

19:50

Ocasió del Zamora. Minut 17

Una altra oportunitat per a Pito Camacho, que s’ha topat amb les mans de Nil Torreguitart.

19:36

Primera ocasió per al Zamora. Minut 4

Pito Camacho ha engaltat un fort xut i Casti ha aconseguit rebutjar la pilota.

19:33

Comença el partit al Ruta de la Plata

Pau Darbra ha fet la sacada inicial. Comença el partit amb un marcador favorable per al Sant Andreu per 2 a 0.

19:28

Els aficionats del Sant Andreu ja ocupen les seves localitats

Els 300 seguidors del Sant Andreu estan situats al lateral de l’estadi Ruta de la Plata.

19:20

Albertito, el gran absent

Ha viatjat fins a Zamora per donar suport als seus companys. Albertito no podrà jugar per lesió, però assegura que “els 300 aficionats andreuencs faran més soroll que els 4.000 del Zamora”.

19:08

Comença la retransmissió del Zamora – Sant Andreu

Ja hem connectat amb els nostres companys Àlex Masana i David Ferrús per fer la narració del partit entre els dos equips.

18:47

Els onze de David Movilla

Aquest és l’equip que el tècnic del Zamora farà sortir d’inici contra el Sant Andreu. L’onze dels castellas: Fermín, Parra, Luismi, Cañizo, Dani Hernández, Pito Camacho, Carlos Ramos, Mancebo, Nico, Joel Priego i Julen.

18:42

L’11 del Sant Andreu

Xavi Molist ja ha escollit els onze jugadors que començaran el partit contra el Zamora. Són aquests: Nil, Casti, Guzmán, Darbra, Méndez, Íker, Alexis, Genís, Paredes, Pelegrín i Josu.

18:25

Els jugadors del Zamora ja són dins l’estadi

Jugadors i tècnics castellans ja han arribat a l’estadi de la Ruta de la Plata. I ho han fet amb un ambient espectacular.

17:48

L’expedició del Sant Andreu ja ha arribat al Ruta de la Plata

Els jugadors i tècnics de la UE Sant Andreu ja es troben a l’escenari del partit. Queda poc més de 90 minuts perquè començi l’enfrontament entre el Zamora i el conjunt de Xavi Molist.

16:34

Trobada quadribarrada a Zamora

Els seguidors de la UE Sant Andreu han començat a donar color als carrers de Zamora. Els andreuencs han coincidit amb l’equip en una de les places cèntriques de la capital castellana. El crit de “Sant Andreu, alé!” s’ha sentit en terres castellanes.

15:00

Dinar i descans

Després de fer la passejada per Zamora, els jugadors del Sant Andreu han tornar a l’hotel per dinar i anar a descansar abans de marxar cap al Ruta de la Plata.

14:55

Benvinguts al minut a minut d’un dia històric

Bon dia. Ja ho tenim tot a punt per explicar-vos tot el que passi en el partit de tornada de semifinals del play-off d’ascens a la Primera RFEF. El Zamora i el Sant Andreu lluitaran per un lloc a la final. Un equip de betevé ens acostarà tot el que li passi a l’expedició quadribarrada.