captcha

avui

matí

tarda

º
19 ° 9 °

ds.

matí

tarda

18 ° 10 °

dg.

19 ° 9 °

dl.

19 ° 9 °

dt.

20 ° 10 °

dc.

20 ° 11 °

La previsió

Cap de setmana de sol i bonança

Tarda serena, amb sol i algunes pinzellades de núvols prims inofensius. Les temperatures seran clarament més altes gràcies al vent de garbí. El mercuri superarà els 20 ºC. Demà el vent girarà a sud-est, més humit i fresc, amb una davallada de la temperatura màxima. Tot i això, el sol continuarà present i el mercuri es tornarà a recuperar ràpidament a partir de diumenge. La setmana vinent es presenta amb la mateixa dinàmica de temps.

image/svg+xml 7° / 19° Garraf 4° / 20° Alt Penedès 6° / 20° Baix Llobregat 5° / 19° Vallès Occidental 9° / 19° Barcelonès 4° / 19° Vallès Oriental 8° / 19° Maresme sol sol sol sol sol sol sol
image/svg+xml 7° / 19° Garraf 4° / 20° Alt Penedès 6° / 20° Baix Llobregat 5° / 19° Vallès Occidental 9° / 19° Barcelonès 4° / 19° Vallès Oriental 8° / 19° Maresme sol nuvol_prim sol nuvol_prim sol sol sol

beteve el temps

Loading
Play
Redacció btvnotícies

Els carrils bus en sentit contrari generen reticències dels veïns

Alguns veïns i treballadors de la zona expliquen que no estan acostumats que els busos puguin circular, ara, en direcció cap al Llobregat per la banda de muntanya. Per això consideren que hi poden haver accidents, sobretot, entre la gent gran i els infants.

La direcció de l'Escola Jesuïtes de Sant Gervasi, que té algunes de les portes d'accés a la travessera, ja s'ha reunit amb representats del districte. S'han compromès a col·locar unes tanques fixes que evitin l'accés directe dels nens a la calçada en sortir de l'escola.

Els carrils bus de sentit contrari no són nous a la ciutat. El primer es va implementar al carrer de Tarragona, també n'hi ha a Pi Molist i a l'avinguda de Madrid. També n'hi ha un a l'avinguda de la Mare de Déu de Montserrat, al Guinardó. En aquest últim punt, l'Associació de Veïns de Joan Maragall explica que els veïns s'hi han anat acostumant de mica en mica, tot i que en els darrers mesos hi ha hagut accidents mortals.

Més precaució per part dels vianants

En una entrevista al 'bàsics', el president de Promoció del Transport Públic, RIcard Riol, ha explicat que, al principi, cal que els vianants i veïns s'adeqüin a poc a poc a la nova situació i insisteix en la necessitat d'extremar precaucions, com per exemple, no normalitzar l'ús constant del mòbil mentre es va a peu. A més, Riol ha reivindicat que durant les primeres setmanes dels nous carrils, els busos haurien d'anar una mica més a poc a poc.

Btvnotícies

Loading

Barcelona

º

ds.

dg.

dl.

dt.

dc.

Trànsit

Publicitat

En directe

Avui, divendres 17 de novembre

  Avui, divendres 17 de novembre

    Publicitat

    Publicitat

    Notícies per districte

    Publicitat

    Més vist

    Do NOT follow this link or you will be banned from the site!