Rosalía ha fet una visita molt especial aquest dilluns a la planta d’hospitalització del Pediatric Cancer Center. Ho ha fet públic l’Hospital Sant Joan de Déu a través d’un vídeo que ha penjat a les xarxes socials, en què també es pot veure la cara de sorpresa dels infants que ha visitat l’artista. També se’ls veu reaccionar molt emocionats davant de la trobada. Els pacients de l’hospital infantil han passat una estona amb la cantant i, fins i tot, s’han animat a cantar amb ella una de les seves cançons més emblemàtiques, ‘Di mi nombre’.

La visita no només l’han gaudit els més petits, sinó també el personal sanitari, amb qui Rosalía s’ha abraçat. Les reaccions i comentaris positius en les xarxes socials no s’han fet esperar. Un fan ha aclamat, per exemple, que és “una gran xutada d’energia per a tots aquests guerrers”. La gent també ha aplaudit la gran labor que fa l’hospital amb les criatures que té ingressades.

Molt pròxima amb els nens

No és la primera vegada que Rosalía gaudeix amb la quitxalla. Aquest estiu, un grup d’infants dels Castellers del Poble Sec la van anar a buscar al restaurant Xemei, on la cantant sopava amb uns amics. L’artista catalana va estar parlant amb ells, van fer-se fotografies i li van ensenyar com es fa un pilar en una trobada que els nens no es podien ni imaginar i de la qual van sortir feliços. “És molt maca”, va declarar emocionada una de les castelleres.