foto: Jordi Rubira

Et quedes a Barcelona aquest cap de setmana? Marxes fora? Tant si et quedes com si te’n vas, aquí tens la previsió del temps per al cap de setmana a Catalunya i a Barcelona actualitzada!

Dissabte: migdia molt agradable

previsió temps dissabte

Cap de setmana molt tranquil.

Dissabte serà un dia de sol a gairebé tot el territori, només amb alguns núvols baixos costaners, més presents durant el matí i algunes boires matinals a l’interior, que marxaran amb el pas de les hores.

Les temperatures seran més altes i alguns registres ja podran acostar-se als 20 ºC. Ambient molt suau de dia i una mica fred de nit a interior i valls del Pirineu.

Diumenge: nou pic de calor

previsió temps diumenge

Les temperatures tornaran a remuntar, gràcies en part al vent de garbí reescalfat que podrà bufar amb intensitat moderada entre el migdia i la tarda.

Sol arreu, amb algunes boires a l’interior, presents fins al migdia en alguns indrets enclotats.. En qualsevol cas, un diumenge marcat pel sol i l’ambient plenament primaveral.

Les màximes superaran els 20 ºC a bona part de la costa, prelitoral i fins i tot alguns indrets de les comarques interiors. Poc fred en hores nocturnes.

Recordeu que podeu estar permanentment informats a @btveltemps