La previsió del temps del cap de setmana ve marcada per l’arribada d’una falca anticiclònica que s’encarregarà d’estabilitzar l’atmosfera de cara al cap de setmana.

La massa freda es dipositarà cap a les zones fondes i les valls interiors, on l’ambient serà de plena tardor a primeres hores del dia.

Dissabte: apaivagament del vent i predomini del sol

Previsió per a dissabte, 23 d’octubre

Dissabte es llevarà encara amb tramuntana moderada a l’Empordà i mestral a la vall de l’Ebre i en punts de ponent i del Camp de Tarragona. També bufarà de bon matí el vent del nord als cims dels Pirineus. El vent perdrà empenta a la tarda, sobretot el mestral.

L’ambient serà fresc de bon matí, amb alguna boira en valls resguardades del vent de l’interior del país.

Predomini del sol a bona part del territori, només amb la presència d’alguns núvols baixos trencats al litoral central i cap al nord-est del país.

Diumenge: matinada freda i temps tranquil

Previsió per a diumenge, 24 d’octubre

Diumenge serà un dia novament molt tranquil pel que fa al temps. El vent bufarà de forma residual, només al nord del cap de Creus. A la resta serà feble i de component variable.

Matinada freda, amb algunes glaçades febles a les valls dels Pirineus i els Prepirineus. La boira guanyarà presència de matinada en zones interiors.

Cel variable a les comarques gironines i el Pirineu oriental, sense risc de precipitacions.

La setmana s’iniciarà amb ambient fresc, típic de tardor, i presència d’algunes nuvolades.

Recorda que pots estar permanentment informat del temps a @btveltemps.