foto: Jordi Rubira

Et quedes a Barcelona aquest cap de setmana? Marxes fora? Tant si et quedes com si marxes, aquí tens la previsió del temps del cap de setmana a Catalunya i a Barcelona actualitzada!

Dissabte: temps estable però ambient hivernal

previsió temps dissabte

El fred continuarà ben viu arreu del territori. Glaçades generals a bona part de l’interior i, per descomptat, al Pirineu i prepirineu.

El sol hauria de ser el protagonista a bona part de Catalunya, només amb alguns núvols al vessant nord dels Pirineus, on no es descarta alguna nevada feble a qualsevol cota. A la resta hi haurà alguns intervals de núvols inofensius, que seran més presents de bon matí enganxats a la costa barcelonina.

Boira a l’altiplà central que podrà aguantar fins el migdia.

Migdia fred tot i la presència del sol.

Vent moderat a la vall de l’Ebre.

Diumenge: temperatures màximes més altes

previsió temps diumenge

Augmentaran els núvols arreu del territori.

Hi haurà ruixats al vessant nord del Pirineu, de neu per damunt dels 1.000 m i, durant la tarda, algun ruixat també a l’entorn del massís del Port o la franja de ponent.

A la resta de Catalunya tindrem sol enterbolit per núvols prims i temperatures màximes que pujaran de manera clara gràcies al vent de ponent i garbí. Alguns registres màxims podran tocar o superar la marca dels 15 ºC.

De nit es mantindrà el fred intens, amb glaçades a la Catalunya central, interior de Girona i Pirineu i prepirineu.

Recordeu que podeu estar permanentment informats a @btveltemps