La situació meteorològica d’aquest cap de setmana vindrà marcada per un canvi important de temps que podrà deixar-nos alguns ruixats i un descens marcat de la temperatura.

Dissabte: arriba la massa d’aire fresc

Dissabte molt canviant. Arribarà una massa d’aire fresc que complicarà notablement la situació meteorològica, especialment durant la segona meitat del dia. De bon matí la pluja podrà esquivar encara moltes comarques però entre la tarda i la nit podrà arribar a molts indrets, preferentment de les comarques interiors, dels Pirineus i el prepirineu, tot i que alguns mapes indiquen que podrien arribar també arran de mar, especialment entre el vespre i la nit.

Temperatura en clar descens, amb moltes màximes abans del migdia.

La tramuntana s’enfortirà a la Costa Brava i alterarà l’estat marítim.

Diumenge: fresc i insegur

Diumenge de núvols abundants durant bona part del dia, amb obertura de clarianes a la tarda a ponent i l’interior. De bon matí poden caure alguns ruixats a la costa i durant el dia no se’n descarten als Pirineus i, de manera més dispersa, en d’altres indrets.

La temperatura continuarà a la baixa, amb un ambient fresc de bon matí a interior i muntanya i poc calorós durant el dia, amb màximes que simplement superaran els 25 ºC.

Recorda que pots estar permanentment informat del temps a @btveltemps