foto: Jordi Rubira

Et quedes a Barcelona aquest cap de setmana? Marxes fora? Tant si et quedes com si te’n vas, aquí tens la previsió del temps per al cap de setmana a Catalunya i a Barcelona actualitzada!

Dissabte: núvols al nord-est

previsió temps dissabte

Després de la pujada sobtada de la temperatura de mitjans de setmana el temps tornarà a fer una passa enrere i el març voldrà fer de març.

Dissabte tindrem núvols al nord-est, on no es pot descartar alguna gotellada o petit ruixat a l’entorn del Montseny o les Guilleries.

Més sol a ponent i el sud, amb vent de mestral i tramuntana moderats, sobretot fins a primera hora de la tarda.

La temperatura tornarà a fer una passa enrera, després de la refrescada d’aquest divendres. Ambient de març, amb moltes màximes entre 15 -18 ºC i un ambient fred a l’interior a primera hora del matí.

Mar remenada fins ben entrada la tarda al nord de la costa Brava.

Diumenge: fresc i humit a la línia de la costa

previsió temps diumengeDiumenge serà una jornada marcada pels núvols baixos a la costa. Serà especialment entre Barcelona i el delta de l’Ebre on els núvols podran ser més presents i deixar fins i tot alguna petita gotellada.

Més sol a l’interior i els Pirineus, tot i que a darrera hora del dia apareixeran més núvols que anunciaran un canvi de temps per l’endemà.

Temperatures sense gaires canvis respecte dissabte, tot i que seran sensiblement més baixes a la costa, especialment al litoral tarragoní.

Recordeu que podeu estar permanentment informats a @btveltemps