previsió del temps cap de setmana 27 abril 2024

La previsió del temps per a aquest cap de setmana anuncia un temps marcat per la inestabilitat i la possibilitat de pluja a moltes comarques, però especialment a les capçaleres dels rius, on la regada pot ser important.

Dissabte: ploguda generosa a les capçaleres

Dissabte, amb molts núvols arreu i pluges que seran continuades i generoses al vessant sud del Pirineu, on es podran acumular quantitats importants de pluja. Neu ben amunt.

A la resta del territori, tindrem un temps molt canviant, amb molts núvols i la possibilitat de ruixats en qualsevol punt i en qualsevol moment del dia. Seran menys probables a la costa i el sud de Tarragona, però tot i així també pot ploure.

Temperatures sense grans canvis respecte de divendres, o una mica més baixes allà on la pluja sigui més continuada.

Diumenge: el nord-est, on més podria ploure

Diumenge tindrem un temps també inestable. Tot i que hi ha molta incertesa, hi ha la possibilitat que una línia de pluges escombri les comarques del nord-est, on la pluja podria ser més continuada.

Continuaran les pluges, més febles, al vessant sud dels Pirineus, mentre que a la resta no es pot descartar algun ruixat, però amb una probabilitat de pluja que, transitòriament, pot anar de baixa.

Temperatures estables, tot i que en descens al nord-est.

Recorda que et pots informar permanentment del temps a @btveltemps.