Collboni mostra suport Pedro Sánchez

L’alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, ha estat un dels primers líders socialistes a mostrar el seu suport a Pedro Sánchez, després que el president del Govern espanyol anunciés en una carta la tarda d’aquest dimecres que cancel·la la seva agenda per “reflexionar” si vol continuar al càrrec, arran de les diligències judicial contra la seva dona, Begoña Gómez. Collboni ha alertat que “no tot s’hi val en política”.

A més d’elogiar Sánchez, Collboni ha apuntat que fa “massa temps que alguns han creuat línies vermelles intolerables”. Amb aquestes paraules fa referència a la denúncia que l’associació Manos Limpias ha interposat contra Begoña Gómez, per suposats delictes de corrupció i tràfic d’influències, un cas que el mateix Sánchez qualifica d’assetjament cap a ell i la seva família per part de l’extrema dreta.

Insinua que ha demanat a Sánchez que no dimiteixi

Aquest dijous al migdia, en un acte a Barcelona, l’alcalde ha volgut expressar “tota la seva solidaritat i empatia amb Sánchez”. I ha insinuat que ha demanat al president del govern que no dimiteixi. “He intercanviat un missatge que no compartiré, tothom es pot imaginar què li he demanat”. De nou, Collboni s’ha adreçat als adversaris polítics: “tots hem de fer l’esforç de recuperar el sentit comú i el respecte”.