kit collboni mitings psc

Els qui durant la campanya de les eleccions municipals 2023 van als mítings de Jaume Collboni (candidat del PSC) no només es poden topar amb una festa rumbera, com va passar el primer diumenge de campanya a Nou Barris o aquest dimarts al primer míting a les Corts… sinó que poden tornar a casa amb les mans plenes perquè membres de l’equip socialista a Barcelona ofereixen regals a les portes dels mítings.

Dins d’una bossa de tela vermella (color corporatiu del PSC) decorada amb un cor i el lema “De nou, Barcelona”, Jaume Collboni obsequia els seus simpatitzants amb un llapis, un bolígraf, un vano i un sobre per votar a les eleccions del 28-M, amb una butlleta de la candidatura socialista. A més, el bolígraf que regala Collboni té una inscripció que diu “Alcalde Collboni. Escriu-me al telèfon 674 95 24 29”.

Jaume Collboni no és l’únic alcaldable que dona presents als simpatitzants i militants durant els actes de campanya. Xavier Trias (cap de llista de TriasxBCN) també regala bosses —en aquest cas, de paper— amb dues cintes, un bolígraf, un llapis, una piruleta i un fullet de la candidatura a l’interior.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?