L’alcaldessa i candidata a la reelecció, Ada Colau, creu que la denúncia que ha interposat el cap de llista del PP, Daniel Sirera, “no té fonament i no va enlloc”. L’alcaldable popular ha denunciat l’Ajuntament i la Generalitat per “inacció policial” durant les protestes a la Bonanova, per les cases ocupades d’El Kubo i La Ruïna. Colau li ha demanat que rectifiqui i ha titllat de “lamentable” el gest de Sirera.

Presentar denúncies falses és travessar una línia vermella“, ha sentenciat l’alcaldessa. Ha relacionat la denúncia amb la visita del president dels populars, Alberto Núñez Feijóo, a Barcelona. “Coincideix amb l’arribada del pitjor Partit Popular, que busca crispar i generar soroll”, ha reblat. Per la seva banda, Sirera explica que és un delicte que podria incórrer en inhabilitació.

Un telèfon per atendre infants víctimes de violència

La candidata de BComú ha respost a l’alcaldable dels populars en una roda de premsa a la seu de l’agència de notícies EFE. Ha anunciat que, si repeteix a l’alcaldia, posarà en funcionament un telèfon especialitzat amb 15 professionals per atendre infants i adolescents que hagin patit violències a Barcelona. Colau ha afirmat que es podria posar en marxa immediatament i ha demanat “un gran pacte de ciutat” per prevenir aquesta xacra.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?