El paviment de la rambla de Catalunya comença a renovar-se des d’aquest cap de setmana amb l’asfaltatge del tram comprès entre l’avinguda Diagonal i la Gran Via. L’actuació, que forma part del Pla de manteniment integral, comportarà talls de trànsit en sentit mar. Dissabte les afectacions se centraran en el cordó de serveis, mentre que diumenge es restringirà la circulació de vehicles al costat Llobregat de la rambla de Catalunya. Les actuacions continuaran els dies 19, 20, 25 i 26 de maig.

La pavimentació continua a mitjans de maig

Els treballs de pavimentació faran una pausa i continuaran els dies 19 i 20 amb l’asfaltatge de les cruïlles de la rambla de Catalunya amb els carrers de Còrsega, Rosselló, Provença, Mallorca, València, Diputació i la Gran Via. Aquests treballs també comportaran incidències viàries com ara l’anul·lació de la parada de bus Gran Via – Balmes.

El cap de setmana del 25 i 26 de maig es pavimentarà la calçada del costat Besòs de la rambla de Catalunya. Dissabte només s’ocuparà el cordó de serveis i diumenge es tallarà el trànsit al costat Besòs. En tot moment es permetrà el pas de veïns i serveis, així com també pels carrers transversals. En el tram que connecta la Gran Via i la ronda de la Universitat en sentit pujada hi haurà només un carril de circulació i, en sentit muntanya, els vehicles es desviaran per la Gran Via i el passeig de Gràcia.

29 milions d’inversió en manteniment

El Pla de manteniment integral ja ha servit per asfaltar espais com la via Júlia o el passeig de Santa Coloma. Disposa d’un pressupost de 28,9 milions d’euros i preveu renovar 600.000 m² d’asfalt fins al 2028. A la llista de carrers que es pavimentaran de cara a l’estiu hi ha alguns trams de l’avinguda Diagonal, el carrer de Sants i la Creu Coberta o la via Favència. Durant la tardor serà el torn del carrer del Foc o el passeig de la Zona Franca.