Totes les estratègies són bones per aconseguir votants en aquestes eleccions municipals del 2023, també a les aplicacions per lligar. Com a mínim això és el que pensa la candidata de Valents, Eva Parera, que s’ha obert un perfil a Tinder, en què busca candidats que vulguin “fer Barcelona gran una altra vegada”. Parera hi explica que té 49 anys, que viu a Barcelona, i que està “a menys d’un quilòmetre de distància”.

Eva Parera mostra somrient el seu nou perfil a Tinder

“L’alcaldessa que estaves buscant”

“L’alcaldessa que estaves buscant”, assegura en el missatge que ha escrit en aquesta aplicació de cites. Al perfil hi explica que li encanten “les terrasses, sortir de copes i que la seguretat és innegociable”. Parera hi diu que vol conèixer persones “amb ganes de millorar la ciutat”, que no té mascota, que no fuma i que pren copes “en ocasions especials”. Això sí, la candidata de Valents deixa clar aquest missatge: “Absteniu-vos colauers, cupaires, ocupes i comunistes”.

Eva Parera Tinder

Una tiktoker amb milers de seguidors

Parera s’estrena en aquesta aplicació per lligar però, en canvi, coneix bé Tik-Tok. És la candidata que, després d’Ada Colau, hi acumula més seguidors. En té gairebé 23.000. De fet, totes dues tenen desenes de vídeos penjats des de la tardor del 2022. La líder de Valents disposa de 12.400 seguidors a Twitter, prop de 3.000 a Facebook i uns 7.900 a Instagram.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?