salvador illa psc

La negativa de Salvador Illa (PSC) a fer-se un test d’antígens abans del debat de TV3 continua portant cua i suma un nou capítol: el candidat socialista tampoc no es farà cap prova per al debat de La Sexta d’aquest dijous a la nit, l’últim abans de les eleccions catalanes del 14 de febrer. Així ho apunten fonts del partit a l’ACN. El cap de llista del PSC manté la seva posició i assegura que opta per “seguir els protocols del ministeri que diuen que les proves es fan amb símptomes o quan has estat contacte estret d’un positiu“.

“Les sobreactuacions no m’agraden”, ha etzibat Illa en declaracions a la Cadena Ser. Alguns líders polítics insinuen que Illa podria estar vacunat contra la covid-19 i que no vol que la notícia surti a la llum pública, malgrat que un test d’antígens o una PCR no detecten si la persona té anticossos. Sobre aquestes acusacions, el candidat del PSC ha afirmat que no té “res a amagar” i que quan li injectin la vacuna “es farà públic”. Quan arribi al moment, ha dit en una altra entrevista a Antena 3, espera que “tots es disculpin”.

Illa ha afegit que és “rotundament fals” que tots els candidats acordessin fer-se les proves per detectar el coronavirus abans del debat de TV3. En el cas del debat televisiu de La Sexta d’aquest dijous a la nit, fonts del PSC apunten que la cadena els ha ofert la possibilitat de fer-se una prova o aportar els resultats d’un test fet recentment. Illa, però, insisteix a no fer-se-la.