on em toca votar 14f eleccions catalunya mapa col·legis electorals

La pandèmia pel coronavirus ha portat les administracions a incrementar el nombre de col·legis electorals de cara a les eleccions al Parlament de Catalunya el 14 de febrer. Aquesta mesura permet reduir el nombre de persones que poden concentrar-se en un mateix local i, per tant, evitar aglomeracions per reduir el risc de contagi del SARS-CoV-2. Això, per tant, vol dir que aquest 14-F et pot tocar votar en un col·legi on fins ara no t’havia tocat mai abans.

Has canviat de col·legi electoral? Com pots saber on anar a votar el 14-F? T’expliquem on i com consultar-ho fàcilment.

On consultar el col·legi electoral?

Abans d’anar a votar, es recomana consultar l’adreça del col·legi electoral que correspon a cada votant. A la targeta d’inscripció censal rebuda a casa s’inclou aquesta informació, així com la mesa exacta on cal dipositar el vot.

També s’indica en el cens electoral, el qual es pot consultar presencialment als ajuntaments, a la delegació provincial de l’Oficina del Cens Electoral d’empadronament i als consolats. Si no es vol sortir de casa, també es poden cercar les dades al web de l’INE o trucant al telèfon 901 101 900.

Per internet, facilitant el municipi i el carrer de residència, el número de la finca i la lletra inicial del cognom, entre altres dades, es pot saber on votar. Ho pots consultar al web de l’Institut Nacional d’Estadística.

Mapa amb tots els col·legis de Catalunya

El 14 de febrer hi haurà més de 2.700 col·legis electorals repartits per tots els municipis de Catalunya. En aquest mapa de Dades Obertes de Catalunya pots consultar la ubicació de tots els locals.