La campanya de les eleccions a Catalunya del 14-F comença enmig de la tercera onada del coronavirus. Uns comicis que, finalment, el TSJC ha decidit mantenir. Per facilitar-ne la informació, hem preparat un butlletí diari que permetrà mantenir-te al dia dels temes més rellevants de la campanya electoral, la incidència que té en la pandèmia i les últimes novetats relacionades amb el 14-F.

Per rebre la informació només has de registrar el teu correu electrònic, noms i cognoms. D’aquesta manera, podràs obtenir directament un resum amb el més destacat de les eleccions. Les claus del dia, les propostes dels diferents partits i també l’agenda d’actes de cada formació.

Informació de servei, la covid, claus de la jornada i agenda

La “newsletter” de les eleccions al Parlament de Catalunya et permetrà conèixer de primera mà la informació de servei, centrada en la covid-19 i l’evolució de les mesures i restriccions, durant la campanya i també en la jornada de votació, el 14-F, així com les claus diàries per aprofundir en les diferents propostes.

També hi afegim una agenda diària i altres elements com participacions que et permetran seguir amb tot luxe de detalls la campanya d’aquestes eleccions catalanes.