Eva Parera ha denunciat que l’alcaldessa s’ha dedicat a “insultar els catòlics” des de l’Ajuntament de Barcelona. Des de Valents, consideren que Ada Colau fa “ideologia” i “no governa per a tothom” quan no felicita els catòlics o suprimeix la missa de celebració de la Mercè: “Tenen una al·lèrgia a tot el que sigui el catolicisme que no és normal”, ha declarat Parera. La cap de llista de Valents explica que Colau troba bé que es feliciti l’Any Xinès o el Ramadà, però “mai” les festes catòliques.

L’alcaldable de Valents considera que la missa ha d’estar al programa de les festes de la Mercè i que “qui vulgui anar a missa que hi vagi, però qui no vulgui que no hi vagi, jo hi vaig”. Eva Parera també s’ha referit al pessebre de la plaça de Sant Jaume i l’ha qualificat de “vergonya”. Ha criticat la despesa que el govern inverteix per crear “un pessebre alternatiu” i ha etzibat: “El pessebre no es reinventa, és històric; s’ha de respectar”.

Valents critica que Colau faci ideologia amb els canvis de nomenclàtor

La candidata de Valents titlla de “bajanada” els canvis de nomenclàtor que ha fet el govern municipal actual: “Els carrers no poden ser motiu per fer ideologia, per fer memòria democràtica partidista com s’està fent”. “No cal ser tan sectaris”, ha afegit Eva Parera, que proposa fer una revisió dels noms dels carrers, com ara canviar el nom de la plaça dels Països Catalans o l’Estadi Lluís Companys.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?