El candidat del PSC a les eleccions municipals 2023 a Barcelona, Jaume Collboni, ha acusat Xavier Trias de ser “el candidat de la inseguretat” per la seva vinculació amb Junts per Catalunya i les tesis independentistes. En concret, Collboni ha retret al cap de llista de TriasxBCN de dur inseguretat jurídica “quan diu que pagarem els impostos a la hisenda catalana“, de dur inseguretat política “quan diu que complirà el mandat de l’1 d’octubre” i de dur inseguretat al carrer perquè “vam estar amb la Meridiana tallada 1.000 dies, amb Laura Borràs participant-hi”.

Collboni ho ha dit en resposta a l’atac que li ha fet Trias hores abans.

Xavier Trias és el candidat de la inseguretat jurídica, de la inseguretat política i de la inseguretat als carrers”
Jaume Collboni, candidat del PSC a l’alcaldia

Collboni vol un “bon líder” a Barcelona

La resposta del cap de llista socialista a Xavier Trias ha arribat aquest dijous al vespre, en un acte al Teatre de Sarrià en format de diàleg amb la número dos de la llista socialista, Maria Eugènia Gay, davant de 180 membres i representants del col·legis professionals de la ciutat, entre els quals s’ha deixat veure l’exconseller Santi Vila. Durant la conversa, Collboni ha assegurat que Barcelona té “un gran potencial internacional” per atraure inversions i oportunitats econòmiques, però ha alertat que “cal un bon líder” per gestionar-ho.

En aquest sentit, des del Teatre de Sarrià, Jaume Collboni s’ha vantat del llegat de l’exalcalde socialista Pasqual Maragall perquè “va fer d’aquesta ciutat, una ciutat internacional”. El cap de llista del PSC ha recordat que l’atracció oportunitats internacionals “no suposen només ingressos, sinó localitzar Barcelona al mapa mundial”.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?