Primera i única visita a Barcelona en campanya del president del PP, Alberto Núñez Feijóo, que ha demanat el vot útil del PP de “tots els que no són independentistes, populistes ni ‘sanchistes’ per tenir “les claus de la governabilitat a Barcelona”. Ho ha dit des del Turó Parc, a un dels feus simbòlics del PP a la ciutat on s’ha fet l’acte central del partit i Feijóo ha demanat el suport al candidat Daniel Sirera perquè “Barcelona surti del declivi”.

En aquest sentit, Feijóo ha explicat que “si tots els constitucionalistes s’uneixen, Barcelona florirà” i ha agraït als “dirigents, afiliats i simpatitzants de Cs que han donat suport al PP” de cara al 28-M. “Han entès el missatge, si ens unim som més forts”, ha remarcat.

Votar PP per “fer fora Colau”

En la mateixa línia s’ha expressat, el candidat del Partit Popular, Daniel Sirera, que ha afegit que “votar al PP és la manera més directa de fer fora Colau”. Sirera ha reconegut que “molts barcelonins” li expliquen que optaran per Trias, al qual retreu que ara fa vuit anys “va fotre el camp i ens va deixar Colau”.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?