L’alcaldable de Valents a les eleccions municipals del 28-M a Barcelona, Eva Parera, alerta que la superilla de l’Eixample “està posant en perill” el petit comerç de Barcelona. Des d’un envelat de Valents situat al bell mig del passeig de la Bonanova (al districte de Sarrià – Sant Gervasi), la candidata ha demanat reflexionar sobre el model d’urbanisme que estan impulsant els comuns a la ciutat. Parera ha assegurat que les superilles tenen un impacte negatiu en el comerç de proximitat, que el considera “marca Barcelona”.

La candidata de Valents també ha aprofitat l’ocasió per criticar l’Obrim carrers —un dissabte de mercat a l’aire lliure a Sarrià – Sant Gervasi—. “Nosaltres creiem molt més en aquest model de comerç al carrer els caps de setmana que no pas en la proposta de l’Obrim carrers, en què es tanca la circulació i que costa 100.000 euros a l’Ajuntament cada cop que es fa”, ha afirmat Parera.

Parera ha defensat que “cal repensar-se el porta a porta a Sarrià” perquè assegura que la recollida de residus no està funcionant correctament per als veïns ni tampoc per als comerciants. Sobre el repartiment i la recollida de mercaderies en comerços, Parera explica que li han arribat queixes, ja que s’estan posant multes per aparcar malament.

Denuncia la situació de La Ruïna i El Kubo

Eva Parera ha denunciat la inseguretat que viuen el veïns de la plaça de la Bonanova amb l’ocupació d’El Kubo i La Ruïna. Ha denunciat que divendres, 5 de maig, “ocupes armats amb destrals” increpaven la policia i ciutadans del districte, fet que crea un conflicte que necessita “una actuació ràpida” i que no pot esperar l’ordre de desallotjament.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?