(ACN/redacció) El candidat de Trias per Barcelona, Xavier Trias, creu que el resultat de les eleccions municipals 2023 a Barcelona serà “clar” i a favor seu. “La gent es quedarà parada. No anem igualats. Guanyarem clarament a la ciutat de Barcelona i en seré l’alcalde“, ha proclamat en un acte de Junts al Parc Central del Poblenou, que ha aplegat 230 candidats de Junts als comicis i al qual també ha assistit Laura Borràs, presidenta suspesa del Parlament.

De fet, es tracta del primer acte en què coincideixen Trias i Borràs després que la Junta Electoral (JEC) hagi ordenat retirar l’escó a Borràs després de desestimar les seves al·legacions. En el seu discurs, Xavier Trias ha reivindicat la pertinença al seu partit. “La força me la dona ser de Junts”.

Crítiques al Govern pel caos de les oposicions

Durant l’acte també hi ha hagut crítiques per la “incompetència” del Govern, per part del secretari general del partit, Jordi Turull, que ha retret la “vergonya” pel desgavell a les oposicions de dissabte passat: “Alguns en comptes de solucionar problemes en creen de nous i ens hem de rebel·lar contra la institucionalització de la incompetència i del sectarisme”, ha dit Turull, que ha tancat l’acte.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?