Les primeres espases de Vox han desembarcat al simbòlic espai de la plaça d’Artós (Sarrià – Sant Gervasi) per donar suport a Gonzalo de Oro, candidat de la formació a Barcelona. Envoltat de banderes espanyoles i de Vox, de Oro ha carregat contra el govern Colau-Collboni per haver convertit a Barcelona en la “meca europea de la immigració il·legal i la delinqüència”. De Oro ha sentenciat que és ara “una ciutat irreconeixible enemiga de la classe mitja i treballadora”, motiu pels quals considera que la capital catalana necessita un “canvi radical”.

En l’únic acte del president de Vox, Santiago Abascal, a les eleccions municipals a Barcelona, el candidat ha lamentat que Barcelona “ara és una ciutat símbol de la decadència, ecologista, penques i entregada al friquisme i xorrades màximes, com el Centre de Noves Masculinitats“.

Insults a Colau

Abascal, ha fet una crida a què Barcelona “no es resigni” entre “una comunista psicòpata i perillosa com Colau, un separatista, i un ‘progre’ com Collboni” i ha defensat que la ciutat “necessita un alcalde amb mà de ferro per acabar amb els delinqüents”.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?