Candidats per Barcelona a les eleccions generals 2019

Acaba la campanya per a les eleccions generals del 2019. La meitat de candidatures per Barcelona han escollit diversos punts de la ciutat per dur a terme el seu acte final abans de la jornada de reflexió i del dia electoral. Aquests n’han estat els llocs:

    • ERC: Auditori Municipal de Terrassa. Hi han participat el vicepresident del govern, Pere Aragonès; el president del Parlament, Roger Torrent; la secretària general i portaveu adjunta, Marta Vilalta, i el cap de llista al Congrés, Gabriel Rufián; entre d’altres.
    • PSC: Pavelló Tèxtil de la Fira de Barcelona. A l’acte han intervingut el primer secretari del PSC, Miquel Iceta; el ministre d’Afers Exteriors, Unió Europea i Cooperació en funcions, Josep Borrell, i el president del Govern en funcions i candidat a la reelecció, Pedro Sánchez. Allà, un petit grup convocat pels CDR ha fet un acte de protesta. Finalment, la candidata Meritxell Batet no hi ha assistit per recomanació mèdica. De fet, Batet no ha participat en cap acte de campanya pel mateix motiu. Però hi ha participat a través d’un vídeo.
    • ECP: Teatre de Blanes. El cap de llista d’En Comú Podem, Jaume Asens, ha participat en l’acte final de campanya amb les candidates Aina Vidal, Mar Garcia i Gerardo Pisarello, entre d’altres.
    • Ciutadans: Palau de Congressos de Catalunya. Amb el candidat a la presidència del Govern, Albert Rivera; la candidata de Cs al Congrés dels Diputats per Barcelona, Inés Arrimadas, i la portaveu del partit i líder de Cs a Catalunya, Lorena Roldán.
    • JxC: Auditori del Centre Cívic Cotxeres de Sants de Barcelona. Hi han participat la cap de llista al Congrés per Barcelona, Laura Borràs, i els presidents Artur Mas, Quim Torra i Carles Puigdemont des de Brussel·les.
    • PP: plaça d’Urquinaona. A l’acte final de campanya dels populars hi han parlat la candidata al Congrés per Barcelona, Cayetana Álvarez de Toledo; el president del PPC, Alejandro Fernández, i el president del PP a l’Ajuntament, Josep Bou.
    • Vox: plaça d’Artós. Hi han intervingut els candidats al Congrés per Barcelona, Ignacio Garriga i Juan José Aizcorbe.
    • CUP: plaça de les Dones del Tèxtil, Sabadell. L’acte ha comptat amb la presència de la número tres de la llista de Barcelona, Eulàlia Reguant, i més candidats.

Tot està preparat per a unes eleccions que han tingut la campanya més breu, que va començar el 31 d’octubreLes urnes i paperetes ja s’han començat a distribuir dels magatzems municipals als punts de votació, que a Barcelona en són 271.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”Eleccions del 10-N” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]