programa electoral Podemos

El programa electoral d’Unides Podem per a les eleccions generals del 10 de novembre ja està disponible. La formació, amb Pablo Iglesias al capdavant, ha presentat 25 mesures més a les 264 ja contemplades a l’abril. Els morats les divideixen de la mateixa manera: tres “horitzons” i cinc “garanties”. Una de les novetats és un impost per a les empreses que més contaminen.

Unides Podem ha redactat un programa per al “país que podem ser”. En destaca “l’horitzó verd i nou model industrial”, el “morat i d’economia de les cures” i el “digital i de nova economia”. Per altra banda, també han presentat les seves propostes per aconseguir “garanties democràtiques i de ciutadania”, de “justícia laboral i pensions”, de “justícia social i fiscal” i, per acabar, “garanties de justícia territorial”.

Pots consultar-lo sencer fent clic aquí.

Més programes electorals de les eleccions generals 2019 (en PDF).

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”eleccions generals 10 de novembre” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]