programa electoral ciutadans

Ciutadans està ultimant el programa electoral per a les eleccions generals del 10 de novembre. La formació liderada per Albert Rivera continua apostant per grans eixos com la unitat d’Espanya, la lluita contra la corrupció o l’objectiu de convertir el país “en el millor del món per a les famílies“. A més, tot fa pensar que la sentència del Tribunal Suprem contra els líders del procés a Catalunya i les protestes que s’han produït posteriorment influiran en el partit per incloure nous compromisos contra l’independentisme.

Els taronges exposen “compromisos” com l’aplicació del 155 “fins a assegurar la restauració de la Constitució a Catalunya”, la millora d’instruments per “protegir els espanyols dels cops d’Estat” o impedir que “els fugats de la justícia” puguin presentar-se a les eleccions “i beneficiar-se dels diners de tots”. En educació plantegen incloure una “assignatura sobre la Constitució“, guarderies gratuïtes per a totes les famílies i cursos d’anglès gratuïts durant l’estiu per a tots els infants.

Pots consultar-lo sencer fent clic aquí.

Més programes electorals de les eleccions generals del 2019 (en PDF)

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”eleccions generals 10 de novembre” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]