Vox s’ha dirigit als seus simpatitzants i els ha demanat votar a les eleccions del 10-N amb “determinació, valentia i esperit de reconquesta”. Ho ha dit el candidat per Barcelona, Ignacio Garriga, durant l’acte final de campanya a la plaça d’Artós, un indret on acostuma a concentrar-se la ultradreta.

Garriga ha dit que cal “recuperar la nació” dels independentistes i l’esquerra, que els l’han “arrabassat”. Davant d’un centenar de persones, Garriga ha culpat els partits tradicionals, el PP i el PSC, que la democràcia estigui “segrestada pels separatistes i el marxisme cultural”.

Garriga parla de lleis “infames” i “totalitàries”

El candidat del partit d’ultradreta també s’ha referit a la llei de violència de gènere i a la de memòria històrica com a “infames” i “totalitàries”. A més ha acusat aquells que diuen que la dona no és dona i l’home no és home de voler “dilapidar” la família, que, per a ell, és el pilar de la nació.

De fet, el candidat de Vox ha recordat que els tres valors pels quals es va fundar el seu partit són la pàtria, la llibertat i els valors heretats dels antecessors.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”Eleccions del 10-N” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]