“Fa olor de remuntada”. Han estat les primeres paraules del candidat de Ciutadans a la presidència del Govern espanyol, Albert Rivera, en l’últim acte de campanya del partit taronja a Barcelona. En la seva primera i única vista a Catalunya abans de les eleccions generals del 2019, Rivera ha animat a una mobilització dels “valents” per “moderar Espanya”garantir un canvi de govern. Per aconseguir-ho, el líder de Cs ha demanat “no votar amb les vísceres, sinó amb el cap i el cor”.

Des del Palau de Congressos de Catalunya i davant de centenars de simpatitzants i militants, Albert Rivera i la candidata per Barcelona, Inés Arrimadas, s’han mostrat convençuts que el partit taronja sorprendrà el 10 de novembre. El candidat de Cs ha dit que els espanyols “no es mereixen un govern en què es gastin els diners en putes de la Junta d’Andalusia”.

El líder nacional del partit ha promès que si arriba a la presidència del Govern espanyol Barcelona tornarà a ser “símbol de la llibertat i la convivència”. 

Arrimadas: “No llancem la tovallola”

Les últimes enquestes electorals auguren una davallada de Ciutadans respecte als resultats obtinguts el 28 d’abril, principalment en benefici del PP i Vox, que aconseguirien més representació al Congrés. El partit taronja ha volgut destacar els últims èxits del partit, com la victòria a Catalunya el 21-D o el nou govern d’Andalusia. “Ciutadans ha demostrat que el centre polític no era una quimera: era una espai guanyador, de govern“, ha defensat Inés Arrimadas.

La candidata per Barcelona ha destacat que el 10-N “no són unes eleccions qualssevol”, sinó “una oportunitat per fer història“: fer fora el PSOE del Govern i combatre, ha dit, el nacionalisme. “No llancem la tovallola”, ha afegit. El partit taronja ha insistit reiteradament que “un 2 % més dels vots poden suposar 20 escons més al Congrés”.

Per la seva banda, la líder de Cs a Catalunya, Lorena Roldán, ha dit que el 10 de novembre els catalans es jugaran “viure en pau i llibertat o seguir sent ostatges dels separatistes radicals”.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”Eleccions del 10-N” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]