(ACN i redacció) La cap de llista de la CUP el 10-N, Mireia Vehí, ha tornat a rebutjar la proposta de JxC de fer un front unitari de les forces independentistes al Congrés, en considerar que a la cambra espanyola “no s’hi va a pactar ni a negociar” sinó a “hackejar” la seva activitat i “fer-la ingovernable”. Vehí ho ha dit en l’acte final de campanya de la formació, que s’ha celebrat a Sabadell.

La cupaire ha reiterat que van a Madrid a “crear una crisi política constant” i ha aprofitat per advertir Pedro Sánchez que arriben disposats a “combatre’l” perquè el PSOE “no és part de la solució, sinó del problema”. Així mateix ha fet una crida a desobeir la JEC i sortir al carrer durant la jornada de reflexió tal com ha plantejat Tsunami Democràtic.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”Eleccions del 10-N” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]