La mobilització per rebutjar la visita de Pedro Sánchez a Barcelona avui, en el seu acte final de campanya de les eleccions generals del novembre del 2019, ha quedat dispersada a les 20.30 h. Els CDR havien fet la convocatòria, una crida a la qual han anat una cinquantena de persones. El líder socialista, Pedro Sánchez, ha arribat a l’acte, que se celebra al Pavelló Tèxtil de la Fira de Barcelona.

Les persones mobilitzades han tallat el carrer de Lleida amb el de Rius i Taulet. Una línia dels Mossos ha evitat que els manifestants accedissin a la Fira i els militants del partit han pogut entrar al recinte sense incidents. Els CDR volen fer saber a Pedro Sánchez “que no és benvingut perquè no torni mai més”. Asseguren que Sánchez és “repressor del règim i blanquejador oficial del feixisme”.

A aquesta convocatòria estava previst que s’hi sumessin integrants de l’acampada d’Universitat, però han decidit en assemblea que no aniran a rebre Pedro Sánchez en el seu acte de tancament de campanya.