programa electoral PP

El programa electoral del PP per a les eleccions generals del proper 10 de novembre ja està disponible. Els populars, encapçalats per Pablo Casado, aposten per 10 punts principals. Entre els seus objectius destaquen  “recuperar la Catalunya cosmopolita i olímpica que enlluernava el món”.

El primer eix que obre el programa és el “compromís amb l’enfortiment de la nació”, seguit de la “revolució fiscal pel creixement econòmic i la competitivitat” i una “economia moderna i avançada”. També presenten les seves mesures per una educació que consideren “de qualitat i en llibertat”, polítiques socials “per la igualtat d’oportunitats” i per una Espanya “sostenible amb futur”. Tanquen el programa les propostes dedicades a millorar la democràcia i els reptes globals.

Pots consular-lo sencer fent clic aquí.

Més programes electorals de les eleccions generals 2019 (en PDF)

 

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”eleccions generals 10 de novembre” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]