La CUP ja ha publicat el seu programa electoral per a les eleccions generals del 10 de novembre. Sota el lema “Combatem el règim, estenem la rebel·lia”, la CUP es presenta per primera vegada a unes eleccions al Congrés. Els cupaires asseguren que és una “proposta d’intervenció electoral per a la ruptura”. De fet, com el seu cartell, el programa de la CUP del 10-N té un dels lleons que protagonitzen l’entrada al Congrés dels Diputats a Madrid de cap per avall.

El primer punt al programa és per a l’autodeterminació i l’amnistia. De fet, asseguren que no és un programa electoral que plantegi propostes polítiques dins l’estat, sinó per trencar amb el sistema polític actual. També inclouen els drets socials, la lluita pel clima i les polítiques feministes, entre d’altres.

Pots consultar-lo sencer fent clic aquí.

Més programes electorals de les eleccions generals del 2019 (en PDF).

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”eleccions 10-N” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]