La candidata del PP al Congrés, Cayetana Álvarez de Toledo, s’ha adreçat a Pedro Sánchez en l’últim dia de la campanya de les eleccions generals 2019. La popular li ha dit que “si els catalans no poden votar amb normalitat, serà responsabilitat de Sánchez”, en relació amb les mobilitzacions que puguin convocar col·lectius com el Tsunami Democràtic o els CDR.

Els populars catalans han encetat l’últim dia de campanya a la plaça d’Urquinaona —acompanyats del líder del PP a l’Ajuntament, Josep Bou—, des d’on Álvarez de Toledo també ha demanat que aquest 10-N hi hagi “un vot patriòtic, reagrupat, útil, intel·ligent i constitucional” per al PP. En aquest sentit, la candidata ha reblat que “la victòria de Sánchez és la derrota de la nació espanyola”.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”eleccions 10-N” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]