Esquerra Republicana (ERC) ha celebrat l’acte final de campanya a Terrassa, des d’on el candidat, Gabriel Rufián, ha demanat el vot d’aquestes eleccions del 10-N apel·lant al sentiment dels catalans quan es va aplicar l’article 155 i quan va sortir la sentència dels líders independentistes.

“Per cada cop que heu sentit ‘155’, voteu! Per cada cop que heu agafat un Rodalies i heu sentit vergonya, voteu! Per cadascun dels anys que han carregat als nostres companys i companyes, voteu!”

Rufián ha dit que el president del Govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, ha escollit la dreta: “I si pot ara farà la gran coalició. I ja no només aniran per als independentistes, la regressió de drets civils, socials i polítics serà absoluta”, ha assegurat. Per Rufián, l’únic camí possible és la derrota de Sánchez i la victòria de l’independentisme.

La “tomba política” dels partits constitucionalistes

En l’acte també hi ha intervingut el coordinador nacional d’ERC, Pere Aragonès, que ha demanat el vot per als republicans perquè Catalunya sigui la “tomba política” del “neonacionalisme espanyol” de Ciutadans, el PSOE i les “altres dretes”. Aragonès ha acusat Cs de fragmentar el país i ha dit que el 10-N està “a les nostres mans” donar-los una lliçó.

També ha participat en l’acte, des de la distància i per missatge de veu, la secretària general d’ERC, Marta Rovira, qui ha apostat per convèncer fins a l’últim independentista per anar a votar i a reivindicar que s’aposta pel “diàleg i la democràcia”.

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”Eleccions del 10-N” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]