programa electoral Esquerra Republicana

ERC – Sobiranistes ja ha difós el seu programa electoral per a les eleccions generals del 10 de novembre. En els comicis del 28-A, els presos independentistes encara no havien estat condemnats. Per això, ara la formació centra la campanya en defensar un diàleg basat en dos eixos: l’amnistia i l’autodeterminació. Els republicans donen continuïtat a la campanya del mes d’abril passat amb la mateixa línia gràfica.

Al document, la formació defensa un acord polític al voltant de l’amnistia i per assolir-ho demanen “teixir una aliança popular i democràtica”. Com ja constava al programa de l’abril, ERC demana un referèndum d’autodeterminació a Catalunya “amb mediació internacional”. Una de les mesures socials que abanderen és incrementar el salari mínim interprofessional fins als 1.200 euros mensuals.

Pots consular-lo sencer fent clic aquí.

Més programes electorals de les eleccions generals 2019 (en PDF).

[vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1551100517095{background-color: rgba(249,87,65,0.83) !important;*background-color: rgb(249,87,65) !important;}”][vc_custom_heading text=”eleccions generals 10 de novembre” font_container=”tag:h3|text_align:left” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]