‘El debat de Barcelona’ de betevé va tenir un seguiment important, amb prop de 120.000 espectadors i molts d’ells també van participar en la porra per decidir quin dels set candidats a eleccions municipals del 2023 va ser el guanyador. En total van votar en l’enquesta 5.191 persones. A continuació t’oferim totes les dades desglossades: quants vots va tenir cada candidat i el percentatge total que va aconseguir.

Colau, en primera posició, i Sirera, a la cua

Segons els votants de la porra de betevé, Ada Colau (BComú) va ser la guanyadora del debat. L’alcaldessa actual que aspira a la reelecció va obtenir 1.486 vots i un 28,6 % dels suports. Al darrere, hi ha Ernest Maragall. El candidat d’Esquerra Republicana va aconseguir 1.010 vots i un percentatge del 19,4 % del total de vots. 926 persones van optar, en canvi, per Xavier Trias. El candidat de Trias per Barcelona va quedar en tercera posició, amb un 14,9 % dels suports. Just per sota, se situa Jaume Collboni: 777 persones creuen que va ser el millor candidat del debat, el que suposa un percentatge del 14,9 %.

A la part baixa de les votacions hi ha Eva Parera, Anna Grau i Daniel Sirera. La candidata de Valents va obtenir 404 vots i un 7,7 % dels suports. La de Ciutadans, es va quedar amb 308 suports i un percentatge del 5,9 %. A la cua hi ha el candidat del PP, amb un 5,3 % dels vots. En el seu cas, va obtenir 280 vots.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?