L’alcaldable de Trias per Barcelona, Xavier Trias, diu que “no s’ha de descartar mai” uns nous Jocs Olímpics d’estiu a Barcelona. L’exalcalde ha explicat que té contacte amb el Comitè Olímpic Internacional (COI) que, si bé recorden la ciutat amb estima, estan “decebuts amb l’Ajuntament dels últims anys”, en referència, segons Trias, al posicionament del govern municipal liderat per Ada Colau amb la candidatura dels Jocs Olímpics d’Hivern.

Sobre el debat de betevé, Trias ha reconegut que va ser un “debat difícil” i ha destacat que “els altres es van anar enfadat”, i que “tots es referien a mi”: “És interessant”, ha valorat. També ha volgut alertar als candidats del PSC i d’ERC, Jaume Collboni i Ernest Maragall, que el dia de les eleccions municipals 2023 “es trobaran amb un problema” perquè llavors sí que “estaran obligats” a dir, quan ell hagi guanyat, si li donen suport, o no“.

El candidat de Trias per Barcelona ho ha dit en un acte per parlar de la projecció internacional de la ciutat. Ho ha fet acompanyat del cap d’Epidemiologia de l’Hospital Clínic, Antoni Trilla, l’exconseller d’Economia, Jaume Giró, i la candidata número quatre i exconsellera d’Acció Exterior, Victòria Alsina.

Què vols saber de les eleccions municipals a Barcelona?