carrers tallats manifestació 8-M a Barcelona

Les manifestacions a Barcelona del 8 de març alteraran el trànsit de la nostra ciutat al llarg de bona part del Dia Internacional de les Dones. Al matí, s’ha convocat una marxa d’estudiants i, a la tarda, l’Assemblea 8-M fa una crida a omplir els carrers contra “les precarietats, les fronteres i els genocidis”, unes mobilitzacions que es fan en plena jornada de vaga feminista. Et detallem tots els carrers tallats a Barcelona i les afectacions al trànsit per la manifestació del 8-M a la ciutat.

Carrers tallats per la manifestació del 8-M a Barcelona?

La mobilitat d’aquest divendres, 8 de març, serà complicada al centre de la ciutat per la manifestació d’estudiants, que començarà a les 12 h a la plaça de la Universitat, i la marxa feminista. La protesta del matí comportarà talls de trànsit als carrers de Pelai, Fontanella i via Laietana fins a la plaça de Sant Jaume.

A la tarda, la manifestació unitària del 8-M també obligarà a fer talls de trànsit i desviaments de vehicles al llarg de tot el recorregut. Per tant, les afectacions es produiran als Jardinets de Gràcia, passeig de Gràcia, ronda de Sant Pere i Arc de Triomf. La manifestació finalitzarà en aquest punt a partir de les 20 h amb els parlaments i les actuacions musicals. Les organitzadores de la marxa esperen que sigui multitudinària.

Busos desviats per la manifestació a Barcelona del 8 de març

Les marxes del 8-M previsiblement obligaran a modificar el recorregut i la freqüència de pas dels busos que coincideixin amb les protestes. TMB no té predefinides quines seran les línies afectades perquè, segons han assegurat fonts de la companyia a betevé, es faran modificacions del servei en funció de les indicacions de la Guàrdia Urbana al centre de control.

Què vols saber de la vaga del 8-M i les mobilitzacions feministes?