Cavalcada Reis Barcelona

Aquest any l’arribada dels reis a Barcelona serà molt diferent, a causa de la pandèmia. La bona notícia és que, malgrat tot, Ses Majestats vindran a la nostra ciutat. Aquí us responem les vostres preguntes.

  • Com serà aquest any l’arribada dels Reis d’Orient?

Finalment no hi haurà la tradicional cavalcada de Reis 2021 a Barcelona, tal com la coneixem, tampoc als districtes. Però no us preocupeu, Ses Majestats sí que arribaran a la ciutat, i ho podreu veure en directe per betevé. S’està preparant un programa televisiu que es podrà seguir per betevé i les altres televisions públiques. Us ho expliquem tot a continuació.

  • Com i on arribaran Ses Majestats?

Arribaran al Fòrum el dia 5 de gener a bord del Pailebot Santa Eulàlia. L’alcaldessa els esperarà al Moll del Fòrum.

  • S’hi podrà anar?

A l’arribada dels Reis d’Orient NO s’hi podrà anar però si que podreu veure-ho amb tot detall per betevé. SI que podreu visitar l’espai, del 28 de desembre al 5 de gener (aquell dia només al matí).

  • Com?

IMPRESCINDIBLE reserva prèvia. Les reserves es podran fer a través del web de Nadal de l’Ajuntament de Barcelona a partir del 15 de desembre.

  • Horaris per visitar l’espai del Fòrum

Del 28 de desembre al 5 de gener, d’11 a 14 h i de 16 a 20 h / 31 de desembre, d’11 a 14 h / 1 de gener, tancat / 5 de gener, d’11 a 14 h

  • Què hi trobarem, al Fòrum?

A l’esplanada del Fòrum hi trobareu el que s’ha anomenat la Màgia dels Reis d’Orient: fins a 8 espais que podreu visitar en un itinerari que més o menys es pot fer en 50 minuts. Hi trobareu contenidors plens de regals i una recreació de les carrosses de la patge Estel, la del carbó, la dels xumeters i la dels tres reis: Melcior, Gaspar i Baltasar. També hi haurà una bústia per recollir les cartes i es podrà contactar de forma virtual amb els Reis i els patges.

  • Així serà l’espai on preparen els regals

Magia Reis Orient Fòrum

més informació del Nadal 2020 a Barcelona