Cavalcada Reis Barcelona

Aquest any la nit de Reis a Barcelona serà molt diferent, a causa de la pandèmia. La bona notícia és que, malgrat tot, Ses Majestats vindran a la nostra ciutat. Aquí us responem les vostres preguntes.

  • Com serà aquest any l’arribada dels Reis d’Orient?

Finalment no hi haurà la tradicional cavalcada de Reis 2021 a Barcelona, tal com la coneixem; tampoc als districtes. Però no us preocupeu: Ses Majestats sí que vindran a la ciutat i ho podreu veure en directe per betevé. S’està preparant un programa televisiu el vespre del 5 de gener que es podrà seguir per la televisió pública de Barcelona. Us ho expliquem tot a continuació.

  • Com i on arribaran Ses Majestats?

Arribaran al Fòrum el dia 5 de gener a bord del pailebot Santa Eulàlia. L’alcaldessa els esperarà al Moll del Fòrum.

  • S’hi podrà anar?

A l’arribada dels Reis d’Orient no s’hi podrà anar per evitar possibles aglomeracions. Ara bé, es podrà veure en directe amb tot detall per betevé. En canvi, sí que podreu visitar l’espai màgic del Fòrum del 28 de desembre al 5 de gener.

  • Com?

És imprescindible la reserva prèvia. Les entrades es podran demanar al web de Nadal de l’Ajuntament de Barcelona a partir del 15 de desembre.

  • Horaris per visitar l’espai del Fòrum

La instal·lació es podrà visitar a partir del 28 de desembre, però l’horari serà diferent segons el dia. Els dies 28, 29 i 30 de desembre i 2, 3 i 4 de gener s’hi podrà anar d’11 a 20 h. En canvi, els dies 31 de desembre i 5 de gener només al matí (11 h – 14 h). L’1 de gener l’espai estarà tancat.

  • Quines són les mesures especials per Reis i Nadal en general?

Recordeu que la nit de Reis l’inici de confinament nocturn comença a les 23 h. Aquí us responem tots els dubtes sobre horaris, limitació de persones i mesures durant les festes de Nadal.

  • Què hi trobarem, al Fòrum?

A l’esplanada del Fòrum hi trobareu el que s’ha anomenat la Màgia dels Reis d’Orient: fins a vuit espais que podreu visitar en un itinerari que més o menys es pot fer en mitja hora. Hi trobareu contenidors plens de regals i una recreació de les carrosses de la patge Estel, la del carbó, la dels xumeters i la dels tres reis: Melcior, Gaspar i Baltasar. També hi haurà una bústia per recollir les cartes i es podrà contactar de forma virtual amb els Reis i els patges.

  • Així serà l’espai on preparen els regals
Magia Reis Orient Fòrum