La nit de Reis de Barcelona es podrà seguir a betevé el 5 de gener a partir de les 18.30 h aproximadament. En Jordi Montalbo i la Núria Dias seran els encarregats de fer-nos arribar l’emoció de l’arribada dels Reis d’Orient a Barcelona, així com l’espectacle ‘La Màgia d’Orient al Fòrum’, produït per l’Institut de Cultura de Barcelona. La retransmissió durarà més de dues hores en total, de 18.30 a 21 h, aproximadament, i es podrà seguir a la televisió, el web i les xarxes socials amb l’etiqueta #NitdeReisBCN.

Com mirar la nit de Reis de Barcelona amb betevé?

Podràs seguir la nit de Reis de Barcelona amb betevé a través de la televisió, el web de betevé i Movistar+, i a les xarxes socials amb l’etiqueta #NitdeReisBCN.


Prepara’t per a la nit de Reis amb Sargon i Orgo!

L’explorador i representant reial Sargon, i el constructor reial Orgo, seran els encarregats d’ajudar-nos a preparar la nit més màgica de l’any. A partir del 28 de desembre, Sargon i Orgo aterren a betevé, i ens acompanyaran cada dia fins que arribi la nit de Reis amb el programa ‘Estimats Reis’.
Serà cada dia a les 19.30 h a la televisió, i en qualsevol moment i des de qualsevol lloc, al web especial de betevé i al canal de YouTube. Ens ensenyaran a construir tot el que necessitem per rebre Ses Majestats: la corona, la carta on hem d’escriure els nostres desitjos, un turbant i altres elements, així que ben atents, perquè posaran a prova la creativitat dels nens i nenes de Barcelona.
També ens ensenyaran algunes coreografies del seguici reial i ens explicaran qui són alguns dels personatges més interessants que acompanyen els Reis, com la patge Estel i el patge Omar.