Com serà la nit de cap d'Any 2021 a Barcelona

La situació de pandèmia actual farà que, com moltes altres activitats, la nit de Cap d’Any 2021 a Barcelona sigui molt probablement la més atípica de totes. Aquí mirem d’explicar-vos quins són els aspectes que cal tenir en compte. La novetat: el gran espectacle pirotècnic per ser vist des de totes les cases de la ciutat.

Com serà?

  • S’adapten els horaris i el toc de queda s’endarrereix més del que és habitual en dies específics. En el cas de la nit de Cap d’Any, s’allargarà fins a la 1 de la matinada i les reunions podran ser de 10 persones, però només de dues bombolles diferents.
  • No es farà l’espectacle a l’avinguda de la Reina Maria Cristina. L’Ajuntament ho té clar: no us desplaceu fins allà la nit de Cap d’Any perquè no hi haurà celebració.
  • No estarà permesa cap festa multitudinària al carrer. Hi haurà reforç policial als carrers perquè es compleixin les restriccions que ha decretat el govern.


Com serà l’espectacle de focs?

  • El que si que es farà a Barcelona és un gran espectacle de pirotècnia que donarà la benvinguda al nou any. Seguirà l’exemple de les Festes de la Mercè i es descentralitzarà perquè els veïns de la ciutat puguin gaudir dels focs des de les finestres, els balcons o les terrasses de les seves cases.
  • Es llançaran 12 palmeres (una per cadascuna de les 12 campanades). Es farà als 10 districtes de la ciutat. 12 palmeres per marcar els darrers segons de l’any 2020 abans d’entrar al 2021.
  • Un cop arribats a mitja nit i ja al 2021, començarà un gran espectacle de focs que s’allargarà durant 15 minuts. Els coets es llançaran des d’un punt “estratègic” de la ciutat perquè puguin ser vistos des de tota la ciutat.
  • Què hi veurem? Figures esveltes i elegants amb tons vius i brillants, palmeres daurades, estels flotants, i margarides. Per acabar, el cel s’omplirà de colors i un miler de trons sonaran com en poc més d’un minut per finalitzar l’acte. 


Cap d’Any a betevé


Aquí us expliquem què podreu veure a betevé la nit de Cap d’Any:

20.30 h: pel·li ‘Mediterraneo’
És una pel·lícula italiana dirigida per Gabriele Salvatores el 1991. Va rebre l’Oscar a la millor pel·lícula de parla no anglesa l’any 1992.

peli mediterraneo

21.55 h: concert ‘Nina Simone: live at Montreux’
Concert d’una de les grans veus del jazz de tots els temps: Nina Simone. Filmat en viu el 1976 en el Festival de Jazz de Montreux, Nina Simone canta una selecció dels seus èxits.

23.05 h: ‘Sinatra in concert at Royal Festival Hall’
Amb el ‘Música Moderna’, recuperem el clàssic concert que Frank Sinatra va oferir el 1971 al Royal Festival Hall, on la Veu interpreta tots els seus clàssics.

23.55 – 0 h: Campanades amb betevé

0.01 h: concert ‘Mika: Sinfonia pop’
A l’octubre de 2015, el guanyador del premi BRIT, Mika, va ser la sensació i va il·luminar l’escenari del Teatre Social di Como a Italia. Acompanyat per una orquestra formada especialment per a l’ocasió,va fer un concert excepcional tocant dos temes nous i els seus èxits clàssics de la seva carrera.

1.35 h: concert de Primal Scream al Festival Primavera Sound 2019

2.45 h: concert de Nicola Cruz al Sonar +D 2020

3.05 h: concert de Max Cooper Sonar+D 2020

3.45 h: concert de John Talabot
Un ineludible del circuit internacional de djs i famós pels seus llargs i narratius sets que aprofundeixen en els confins del techno i l’electrònica psicodèlica, no necessita presentació. En aquest exclusiu set de 40 minuts, els multidisciplinaris desilence s’uneixen a Talabot per a crear un viatge audiovisual que no pots perdre’t. Gravat en viu a IDEAL Barcelona. Sonar+D2020.

4.45 h: concert de Carles Viarnès i Alba G. Corral
Dues sensibilitats unides en un muntatge audiovisual de llum i música, Carles Viarnès i Alba G. Corral presentant el seu últim treball plegats al Sónar+D 2020.

5.15 h: concert de Dolo durant la Mercè 2020
6.15 h: concert de Lildami durant la Mercè 2020

focs artificials cap d'any / 2

Més informació de Nadal 2020 a Barcelona

cap d'any 2021