La situació de pandèmia actual farà que, com moltes altres activitats, la nit de Cap d’Any 2021 a Barcelona sigui molt probablement la més atípica de totes. Aquí mirem d’explicar-vos quin són els aspectes que cal tenir en compte. La novetat: el gran espectacle pirotècnic per ser vist des de totes les cases de la ciutat.

Com serà (i com no serà)

  • Encara no és clar quines mesures es mantindran i quines no, per tant haurem d’estar atents (betevé us posa al dia), sobretot, pel que fa a la restauració, que sempre sol ser una opció la nit de Cap d’Any.
  • No es farà l’espectacle a l’avinguda de la Reina Maria Cristina. L’Ajuntament ho té clar: no us desplaceu fins allà la nit de Cap d’Any perquè no hi haurà celebració.
  • No estarà permesa cap festa multitudinària al carrer.

Com serà l’espectacle de focs?

  • El que si que es farà a Barcelona és un gran espectacle de pirotècnia que donarà la benvinguda al nou any. Seguirà l’exemple de les Festes de la Mercè i es descentralitzarà perquè els veïns de la ciutat puguin gaudir dels focs des de les finestres, els balcons o les terrasses de les seves cases.
  • Es llançaran 12 palmeres (una per cadascuna de les 12 campanades). Es farà als 10 districtes de la ciutat. 12 palmeres per marcar els darrers segons de l’any 2020 abans d’entrar al 2021.
  • Un cop arribats a mitja nit i ja al 2021, començarà un gran espectacle de focs que s’allargarà durant 15 minuts. Els coets es llançaran des d’un punt “estratègic” de la ciutat perquè puguin ser vistos des de tota la ciutat.
  • Què hi veurem? Figures esveltes i elegants amb tons vius i brillants, palmeres daurades, estels flotants, i margarides. Per acabar, el cel s’omplirà de colors i un miler de trons sonaran com en poc més d’un minut per finalitzar l’acte. 
  • I recordeu la recomanació d’acomiadar el 2020 i donar la benvinguda al 2021 amb, com a màxim, sis amics o familiars del grup bombolla.
focs artificials cap d'any / 2

Més informació del Nadal 2020 a Barcelona

cap d'1ny 2021
festes nadal mascareta