reservar per veure els reis al Fòrum i entregar la carta

Tot i que no tindrem calvalcada de Reis 2021 a Barcelona, la cita tradicional més esperada per a nens i nenes, les carrosses, els patges reials i la màgia dels Reis d’Orient sí que es mantindrà i es podrà visitar al Fòrum. La Fàbrica de Reis de la Fabra i Coats apaga les llums aquest any i l’espectacle es trasllada a l’esplanada del Fòrum. Per veure’l, però, cal reservar entrada gratuïta per visitar La Màgia dels Reis i entregar la carta a Barcelona, de forma prèvia, a través del web. 

Les famílies podran començar a reservar entrades gratuïtes per visitar l’espai màgic dels Reis d’Orient al Fòrum a partir del proper 15 de desembre. Les reserves s’hauran de fer a través del web del Nadal a Barcelona de l’Ajuntament o través d’un número de telèfon, encara per concretar.

Horari de l’espai La Màgia dels Reis al Fòrum

La instal·lació reial obrirà portes el proper 28 de desembre i es podrà visitar cada dia fins al 5 de gener (amb excepció de l’1 de gener). Els horaris variaran en funció del dia:

  • 28, 29 i 30 de desembre i 2, 3 i 4 de gener: d’11 a 14 h i de 16 a 20 h.
  • 31 de desembre i 5 de gener: d’11 a 14 h.

Magia Reis Orient Fòrum

Com veure els patges reials i les carrosses de la cavalcada?

Al Fòrum es reservarà un espai de 10.000 m2, on hi hauran representats diferents espais: un per a l’estel d’Orient, un altre per als carters, un per als carboners, també un per als xumeters i, a més, un espai per a cada rei.

La intenció és que hi hagi un darrer espai perquè els nens que visitin el Fòrum puguin contactar de forma digital amb els patges Gregori, Omar i Estel. La canalla podrà parlar amb ells i enviar-los preguntes, que els patges respondran. En canvi, el vespre del 5 de gener només els Reis d’Orient tindran permesa l’entrada a l’espai del Fòrum per preparar el repartiment de regalsbetevé transmetrà l’espectacle en directe.

més informació del Nadal 2020 a Barcelona