reservar per veure els reis al Fòrum i entregar la carta

Tot i que no tindrem cavalcada de Reis 2021 a Barcelona, la cita tradicional més esperada per als nens, les carrosses, els patges reials i la màgia dels Reis d’Orient sí que es mantindran i es podran visitar al Fòrum. Això sí, abans cal reservar l’entrada.

T’expliquem com reservar per veure l’espai màgic del Fòrum i entregar la carta als Reis d’Orient.

45.000 entrades exhaurides

Les entrades per visitar l’espai La Màgia del Reis al Fòrum s’han exhaurit durant el primer matí. Totes les franges de mitja hora han penjat el cartell d’entrades esgotades durant el matí.

Les visites a la instal·lació es faran en franges de mitja hora. Una única persona podrà reservar fins a cinc entrades. L’única condició és que com a mínim hi hagi un adult per grup.

On entregar la carta als Reis d’Orient?

Aquells nens que ho vulguin podran entregar la carta a Ses Majestats a la bústia que hi haurà instal·lada al Fòrum. Si no, també es pot deixar l’escrit a qualsevol de les bústies que hi ha repartides a la ciutat i fins i tot digitalment al web de l’Ajuntament de Barcelona.

El director de Programes Culturals, Esteve Caramés, ha explicat que la instal·lació és “completament segura” malgrat el context actual de pandèmia. Es tracta d’una superfície a l’aire lliure d’una hectàrea de superfície. A més, s’obligarà tothom a dur mascareta i s’hi reforçarà la neteja.

Horari de l’espai La Màgia dels Reis al Fòrum

La instal·lació reial obrirà portes el 28 de desembre i es podrà visitar cada dia fins al 5 de gener (amb excepció de l’1 de gener).

  • 28, 29 i 30 de desembre i 2, 3 i 4 de gener: d’11 a 20 h.
  • 31 de desembre i 5 de gener: d’11 a 14 h.

El vespre del 5 de gener només els Reis d’Orient tindran permesa l’entrada a l’espai del Fòrum per preparar el repartiment de regals.

Cancel·lar la reserva si no s’hi pot anar

Després que a la Mercè es perdessin 35.000 entrades per absentisme –persones que no van acabar anant-hi malgrat haver fet la reserva–, els organitzadors demanen responsabilitat a la ciutadania. “És molt important cancel·lar la reserva si no es pot venir perquè tothom tingui l’oportunitat de visitar aquest gran carregament reial que ha arribat a Barcelona”, ha dit Caramés.

Al Fòrum hi haurà representats diferents espais: un per a l’estel d’Orient, un altre per als carters, un per als carboners, també un per als xumeters i, a més, un espai per a cada rei. La intenció és que hi hagi un darrer espai perquè els nens que visitin el Fòrum puguin contactar digitalment amb els patges Gregori, Omar i Estel.

Magia Reis Orient Fòrum

betevé transmetrà l’espectacle en directe. A partir de les 19.30 h a la televisió pública de Barcelona es podrà seguir el desembarcament dels reis, que arribaran a la ciutat per mar, així com la seva visita a la instal·lació del Fòrum.