calendari advent 2021

Compte enrere pel Nadal! Et presentem el calendari d’advent 2021 de betevé! Des de l’1 de desembre i fins al 24 de desembre podràs descobrir una activitat nadalenca cada dia. Juga, descobreix, cuina, fes treballs manuals, aprèn cançons, llibres o pel·lícules durant aquests dies, un calendari d’advent per a nens, amb propostes per a petits i grans, sobretot pensades per fer a casa, però també per conèixer alguns racons de Barcelona.

Com funciona el calendari d’advent de betevé?

Com tots els calendaris d’advent, cada dia que passa fins Nadal, pots obrir-ne una finestra i posar-te a prova amb una proposta, treballs manuals, joc, activitat, recepta i molt més! Ara bé, el calendari de betevé té una característica especial i és que podràs tornar a recuperar sempre les activitats nadalenques dels dies anteriors, per si durant les vacances i les festes vols posar en pràctica alguna de les idees.

I per anar fent boca… et revelem alguns continguts que trobaràs aquí en els propers dies: decoracions de Nadal, jocs de taula per a nens, refranys i frases nadalenques, pel·lícules i sèries per a aquest Nadal, llibres per a nens, com fer galetes… Si vols veure’n més, hauràs de venir cada dia al calendari d’advent i obrir-ne una finestra. Per acabar, no t’oblidis de compartir el calendari amb els teus amics i familiars per posar-vos a prova amb el repte de cada dia!