carta reis mags pdf

Ja pots començar a preparar la carta als Reis Mags! Tens pensat què vols demanar-los-hi? Encara no? Doncs afanya’t, no queden tants dies perquè, abans no arribin a Barcelona, puguis enllestir i entregar la teva carta als Reis d’Orient! El més important, però, és que tinguis ben clar què vols. Pensa què desitges per a tu i per a la teva família. I recorda que has de posar com t’has portat aquest any, tot i que els Reis ho saben tot.

Tens diversos tipus de carta per poder escollir el que més t’agradi: pots descarregar-te la carta als Reis en PDF o fer-la online! Som-hi? Tot plegat, abans no arribi la Fàbrica de Joguines 2022-23 i la Cavalcada de Reis 2023!Vull escriure la carta als Reis d’Orient a mà, faig molt bona lletra!

Si vols escriure la teva carta a mà, descarrega’t aquí la carta als Reis d’Orient de betevé per imprimir a casa, i ja et pots posar a escriure. Recorda de fer molt bona lletra perquè ho entenguin tot.

La carta als Reis de betevéVull enviar la carta als Reis a través d’internet

Si prefereixes enviar la carta per internet, a través de la bústia digital de betevé, entra en aquest espai i podràs escriure-la i enviar-la directament als Reis. A betevé ens encarreguem enguany d’ajudar els Reis amb la recepció de cartes, així que ho tenim tot organitzat perquè els arribin directament. Deixa-ho a les nostres mans!


Un cop tinguis la carta feta, on l’has d’enviar?

També pots compartir amb nosaltres la teva carta, ens agradaria molt veure-la. Demana ajuda per compartir-la a través dels perfils socials de betevé a Twitter, Facebook i Instagram. Recorda esmentar-nos perquè la puguem veure!Notícies del Nadal 2022